Nalaten

Geef om wetenschap voor een betere toekomst

Ook als u er zelf niet meer bent, kunt u veel betekenen voor volgende generaties en bijdragen aan een betere toekomst. Door na te laten aan de wetenschap kunnen nieuwe generaties studenten en onderzoekers aan de Universiteit Utrecht zich ontwikkelen, om zo op hun beurt een waardevolle bijdrage te leveren aan de samenleving.

Iedere bijdrage, groot of klein, is zeer welkom. Wij vertellen u er graag meer over.

Nalaten-folder

Wilt u meer informatie ontvangen over nalaten aan het Utrechts Universiteitsfonds? Vraag onze nalaten-folder aan door uw adresgegevens te mailen naar ufonds@uu.nl

In deze folder staan alle mogelijkheden rondom nalaten en voorbeelden van donateurs die al een nalatenschap hebben ingesteld.

Vraag de nalaten-folder aan

Hoe kan ik nalaten?

Nalaten aan niet-familieleden, bijvoorbeeld aan het Utrechts Universiteitsfonds, kan alleen via een notaris en is mogelijk via een legaat of erfenis.

Meer informatie over legaat of erfstelling

Persoonlijk advies

Overweegt u het Utrechts Universiteitsfonds op te nemen in uw nalatenschap? Wij kunnen u daarbij helpen.

U kunt contact opnemen met Robbert Jan Feunekes, fondsenwerver Utrechts Universiteitsfonds:

Wat gebeurt er met uw bijdrage?

Als u geeft om wetenschap en wetenschappelijk onderwijs en om die reden nalaat aan het Utrechts Universiteitsfonds, wat gebeurt er dan met uw bijdrage? Er zijn meerdere bestemmingen mogelijk:

U kunt in hoge mate zelf bepalen welke invulling u wilt geven aan deze (combinatie van) doelen. In een persoonlijk gesprek zoeken wij graag samen met u uit hoe de wensen voor uw nalatenschap optimaal tot hun recht kunnen komen.