University Dinner

Het Utrechts Universiteitsfonds organiseert op 7 juni het University Dinner. Een spectaculaire benefietavond die je niet mag missen. Een gala met grandeur, op de mooiste plek van Utrecht: het Academiegebouw.
Met als doel geld ophalen voor beurzen voor studenten. Dé kans voor bedrijven en alumni om impact te maken op de levens van studenten. 

Help een student

Student

Studenten van nu zijn de denkers, vernieuwers en leiders van de toekomst. En wat hebben we ze hard nodig. Kijk maar naar de grote thema’s waarmee onze samenleving te maken heeft. Niet iedere student redt het zonder steun en daarom is ons beurzenprogramma hard nodig. Helpt u jonge mensen zonder financieel vangnet, met het verwezenlijken van hun droom.

Tijdens de avond zullen loten verkocht worden. 


Praktische informatie

Academiegebouw

Tijdstip: 18:00 - 23:00 uur
Locatie: Aula Academiegebouw
Adres: Domplein 29, 3512 JE Utrecht
De zalen in het Academiegebouw zijn rolstoeltoegankelijk en er is een lift. 
Parkeren: Parkeergarage Springweg, strosteeg 83 Utrecht.
Dresscode: black tie

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op ufonds@uu.nl onder vermelding van University Dinner.

 

Het University Dinner: een bijzondere avond in goed gezelschap, vol betekenis, met lekker eten en fijne muziek.

Het Utrechts Universiteitsfonds

Het Utrecht Universiteitsfonds werd in 1886 opgericht door alumni van de Universiteit Utrecht. Het Universiteitsfonds werkt samen met studenten, alumni en medewerkers van de universiteit om projecten te realiseren die een bijdrage leveren aan het onderwijs, onderzoek of leefklimaat van de universiteit. Het Utrechts Universiteitsfonds heeft een ANBI-status, u kunt fiscaal voordeling schenken. 

Impact Utrechts Universiteitsfonds
Bestuur en directie