Contact

In verband met de sluiting van de universitaire gebouwen voor het Coronavirus is het Freudenthal Instituut op het moment alleen per e-mail bereikbaar. U kunt ook de medewerker die u zoekt, direct mailen.

Bezoekadres:Postadres:
Buys Ballotgebouw (BBG)
Princetonplein 5
3584 CC Utrecht
Freudenthal Instituut
Postbus 85.170
3508 AD Utrecht
tel:030 - 253 11 79
e-mail:fi@uu.nl

Vind een medewerker van het Freudenthal Instituut

Locatie

Het Freudenthal Instituut is gevestigd op de 3e verdieping van het Buys Ballotgebouw, Princetonplein 5 op Utrecht Science Park/De Uithof in Utrecht, en is toegankelijk via het naastgelegen Koningsbergergebouw (Budapestlaan 4a-b) of het Minnaertgebouw.

Hier vlak naast gelegen vindt u het Hans Freudenthalgebouw. Om verwarring te voorkomen, willen we u er nadrukkelijk op wijzen dat het Freudenthal Instituut niet in het Hans Freudenthalgebouw is gevestigd.

gebouwen noordwesthoek

Bereikbaarheid

U kunt het BBG bereiken met het openbaar vervoer vanaf Utrecht Centraal Station:

  • Stadsbus 12 en 12s, uitstaphalte: Padualaan
  • Stadsbus 28, uitstaphalte: Botanische tuinen

Bussen die naar Utrecht Science Park/De Uithof gaan, maar niet bij het Centraal Station komen, zijn:

  • Stadsbus 30, 31 en 32, uitstaphalte: Botanische tuinen

Met de auto is het BBG te bereiken via de A28. Neem afslag 2 De Uithof, sla linksaf op de Universiteitsweg, volg de weg (bocht naar rechts, bocht naar links) en sla rechtsaf naar de Leuvenlaan. Het BBG bevindt zich achter het rode Minnaertgebouw aan uw rechterhand, na de Botanische tuinen.

In de buurt van het BBG kan een beperkt aantal gasten en bezoekers betaald parkeren aan de Budapestlaan of de Leuvenlaan. De eerste 30 minuten zijn gratis, daarna geldt van maandag t/m vrijdag tussen 07.00 en 18.00 uur een tarief van €0,50 per 33 minuten, met een dagmaximum van €7,-.  Op zaterdagen, zon- en feestdagen is het tarief €1,- ongeacht verblijfsduur. Informeer eventueel vooraf bij uw contactpersoon van het Freudenthal Instituut of u een uitrijkaart kunt krijgen.

In P+R Transferium Utrecht Science Park/De Uithof kunt u voor € 5 per dag parkeren. Overige parkeerterreinen zijn alleen toegankelijk voor medewerkers met een pasje. Wij raden u daarom aan om met openbaar vervoer of de fiets te komen. 

Bekijk de plattegrond