Nieuwsbrieven vanuit het Freudenthal Instituut

Onderstaande (gratis) nieuwsbrieven worden vanuit het Freudenthal Instituut verzonden.

Teaching & Learning Lab (site)

De TLL nieuwsbrief komt ongeveer vier keer per jaar uit en bevat het belangrijkste nieuws over innovatie in onderwijstechnologie en -didaktiek. We blikken terug op de belangrijkste activiteiten van het Teaching & Learning Lab van de afgelopen drie maanden, waaronder het TLL inspiratie café, het Herfstfestival en het onderwijs dat in onze innovatieve onderwijsruimtes wordt verzorgd. De TLL nieuwsbrief is bedoeld voor docenten en geïnteresseerden in het voortgezet en/of hoger onderwijs.

aanmelden

U-Talent (site)

Vanuit U-Talent worden twee verschillende nieuwsbrieven uigebracht.

De Activiteitenmail: Deze nieuwsbrief wordt tussen de 2 en 4 keer per jaar uitgebracht en bevat een overzicht van alle U-Talent activiteiten voor docenten en scholieren. Hieronder vallen onder andere de docentennetwerken en masterclasses. De Activiteitenmail is voornamelijk bedoeld voor docenten en schoolleiders.

De Nieuwsbrief: Deze algemene nieuwsbrief wordt ongeveer 6 keer per jaar uitgebracht en bevat het laatste U-Talent gerelateerd nieuws. Deze nieuwsbrief is bedoeld voor iedereen die op de hoogte wilt zijn van wat er gaande is bij U-Talent en de projecten waar we mee bezig zijn.

aanmelden

Ecent (site)

Blijf op de hoogte van nieuws over bèta- en techniekonderwijs vakdidactiek middels de maandelijkse ECENT nieuwsbrief.

aanmelden

Elwier (site)

Blijf op de hoogte van nieuws over vakdidactiek wiskunde/rekenen middels de maandelijkse ELWIeR nieuwsbrief.

aanmelden