Het UU Honours College biedt gemotiveerde studenten de kans om naast hun reguliere opleiding een extra uitdagend en inspirerend onderwijsprogramma te volgen. Dit onderwijs heeft een sterk interdisciplinair karakter. Juist door samen te werken en diverse disciplines aan bod te laten komen ontstaan innovatieve ideeën. Daarnaast biedt het UU Honours College docenten de mogelijkheid zich te bekwamen in het honoursonderwijs.

Mail: honourscollege@uu.nl

Tel.: ​+31 30 253 4502

Adres: Janskerkhof 15A, kamer 103 en 104, Utrecht

Facebook | Twitter

Het UU Honours College is een centrale en fysieke plaats voor het universiteitsbrede en interdisciplinaire honoursonderwijs en fungeert als proeftuin voor onderwijsvernieuwing.

Staf van het UU Honours College

De staf van het UU Honours College van de Universiteit Utrecht bestaat uit:

Tekst: Trots onderdeel van de Honours Community van de Universiteit Utrecht.

Nieuws over honours

Sol in glas in lood
8 februari 2018
Dinsdag voltrok rector Bert van der Zwaan de opening van het UU Honours College. Hier kunnen studenten extra uitdagend interdisciplinair onderwijs volgen.
honourscollege_opening2017
16 oktober 2017
Op maandag 9 oktober vond de opening plaats van het Academische Honours Jaar 2017-2018.
30 juni 2017
De tweede lichting studenten die het Humanities Honours Programme heeft gevolgd ontving het certificaat na een feestelijke middag met scriptiepresentaties.

feb
22 februari 2018 17:15 - 19:00
Het Humanities Honours Programma organiseert een publieke avondlezing op 22 februari over 'Urban Texts Across Cultures: Asia-Europe Encounters'.
mrt
12 maart 2018 16:00 - 17:00
Docent en betrokken bij honoursonderwijs? Kom maandag 12 maart naar de startbijeenkomst van de Special Interest Group Honours Onderwijs en discussieer mee.