UU Honours College van de Universiteit Utrecht

Het UU Honours College biedt gemotiveerde studenten de kans om naast hun reguliere opleiding een extra uitdagend en inspirerend onderwijsprogramma te volgen. Dit onderwijs heeft een sterk interdisciplinair karakter. Juist door samen te werken en diverse disciplines aan bod te laten komen ontstaan innovatieve ideeën. Daarnaast biedt het UU Honours College docenten de mogelijkheid zich te bekwamen in het honoursonderwijs.

Mail: honourscollege@uu.nl

Tel.: ​+31 30 253 4502

Adres: Janskerkhof 15A, kamer 103 en 104, Utrecht

Facebook | Twitter

Het UU Honours College is een centrale en fysieke plaats voor het universiteitsbrede en interdisciplinaire honoursonderwijs en fungeert als proeftuin voor onderwijsvernieuwing.

Staf van het UU Honours College

De staf van het UU Honours College van de Universiteit Utrecht bestaat uit:

Tekst: Trots onderdeel van de Honours Community van de Universiteit Utrecht.

Nieuws over honours

29 november 2018
Vrijdag 23 november ontvingen 13 trotse docenten hun certificaat voor de leergang Honours Teaching.
honours
18 oktober 2018
Tijdens de Opening van het Academisch Honours Jaar op maandag 15 oktober is dr. Adri Thomas verkozen tot Honoursdocent van het Jaar.
29 juni 2018
De derde lichting studenten van het Humanities Honours Programme is afgestudeerd. Hoe kijken de studenten terug op het programma?

28 mei 2019 20:00 - 21:30
How can we apply Bellingcat's methods to more effectively speak truth to power on a local level? With Eliot Higgins.