Toolwijzer

De toolwijzer helpt docenten om de juiste tool te vinden bij de gestelde onderwijsdoelen, zoals het creĆ«ren van activerend onderwijs, het integreren van (peer)feedback of het leren van vaardigheden. 

Vanuit verschillende onderwijsthema's worden de beschikbare tools op een overzichtelijke manier gepresenteerd en helpt de toolwijzer docenten bij het maken van een keuze voor een tool. Bij iedere tool is een korte omschrijving te vinden, tips om de tool in te zetten en gebruikerservaringen. Daarnaast zijn handleidingen opgenomen en is te lezen hoe je zelf direct aan de slag kunt met een van de tools in je onderwijs.

Ga naar de toolwijzer

Wil je een tool integreren binnen de digitale leeromgeving? Bijvoorbeeld door deze te koppelen aan Blackboard of een ander systeem? Op de pagina over koppelings- en integratieverzoeken vind je meer informatie over dit proces.

Koppelings- en integratieverzoeken

Een overzicht van de licentieduur en status van alle online tools vind je in dit overzicht.

Status huidige innovatietools

Heb je een goed idee of een verbeterwens betreffende een van de onderwijstools van? Vul het onderstaande formulier in voor de registratie van een verbeterwens.

Naar het wensenregistratieformulier innovatietools

Heb je een goed en vernieuwend idee voor het versterken van jouw onderwijs maar kun je daar hulp bij gebruiken? Start dan je eigen innovatieproject met ondersteuning van CAT.