Start to teach

Onderwijs bij bestuurs- en organisatiewetenschappen.

Start to Teach is een traject voor medewerkers van de Universiteit Utrecht die starten met het geven van onderwijs.

Het traject bestaat uit een startdag vlak voor het begin van het onderwijsblok, een vervolgdag halverwege het blok (ochtend training en in de middag facultatief intervisie) en een ochtend aan het eind van het blok. Er zal ook aandacht besteed worden aan het verzorgen van afstandsonderwijs. Voor dit traject staan 16 onderwijsuren, de training wordt afhankelijk van de taalvoorkeuren in  de groep in het Nederlands of Engels aangeboden.

Voor wie?

Start to Teach is een traject voor medewerkers van de Universiteit Utrecht die starten met het geven van onderwijs. Dit traject is te volgen gedurende het blok van je eerste onderwijstaak. Het is belangrijk om daadwerkelijk onderwijs te geven als je aan Start to Teach deelneemt. De eerste trainingsdag staat gepland in de laatste week voor het blok waarin je voor het eerst les gaat geven. Op deze manier profiteer je optimaal van de voorbereidende activiteiten uit de eerste trainingsdag en van de opvolgende activiteiten tijdens en aan het eind van het blok.

Deelnemen?

Wil je deelnemen? Via de onderstaande link lees je meer over het programma en hoe je kunt aanmelden (inlog via SolisID).

Meer informatie