Versterk-je-onderwijs-week 2019

Op 1 juli start de versterk-je-onderwijs-week met een divers en breed aanbod gericht op het verbeteren en versterken van je onderwijs. Het programma staat nu online met tal van workshops, lunchmeetings en adviezen op maat, georganiseerd door de partners van het Centre for Academic Teaching.

Het programma is interessant voor alle UU-docenten, of je nu eens per jaar een hoor- of werkcollege geeft, af en toe een thesis begeleidt of diverse cursussen coördineert. Elke dag zijn we op een andere locatie van de universiteit. Wat ga jij kiezen: een panelgesprek over formatief toetsen, een netwerkwandeling, een facultaire onderwijslunch of de hele Educate-it Summercourse over blended learning? En wat dacht je van een professioneel consult met een onderwijsexpert? Kijk snel en schrijf je in voor één of meer van de 46 activiteiten!

Klik op de afbeelding om het programma te bekijken!