CAT panel

Het CAT gaat graag in gesprek met docenten en studenten om te horen welke behoeftes zij hebben en hoe de communicatie overkomt. Wil jij ook meedenken? Meld je dan aan voor het CAT-panel! We nodigen alle docenten en studenten van harte uit om deel te nemen. 

De Universiteit Utrecht investeert in docentontwikkeling en onderwijsinnovatie en heeft daartoe het Centre for Academic Teaching and Learning (CAT) opgericht. Hier worden alle partners en programma's die binnen de UU werken continue verbetering van het onderwijs verenigd. We zoeken ten minste acht deelnemers voor het op te richten CAT-panel. Als je deelneemt, word je drie à vier keer per jaar uitgenodigd om deel te nemen aan een panelbijeenkomst of een digitale enquête. Of je nu net je eerste werkcollege hebt gegeven of onlangs de leergang Onderwijskundig Leiderschap hebt afgerond, iedereen is welkom. Deelname biedt je de kans je kennis over onderwijs te verrijken en invloed uit te oefenen op het aanbod voor docentontwikkeling. In ruil voor je vrijwillige deelname, verzorgen we tijdens de panelbijeenkomsten een lunch en wacht je een verrassing.

Meedoen?

In het najaar komt het CAT-panel weer bijeen. Wil je meedoen? Stuur een mail naar cat@uu.nl om op de hoogte gehouden te worden. We verwelkomen altijd meer studenten en docenten om mee te denken!