Cursus Engelse taalvaardigheid voor WP

Ben je benieuwd naar het niveau van jouw Engelse taalvaardigheid of wil je deze verbeteren? Na een pilot Engelse taalvaardigheid voor wetenschappelijk personeel (WP) biedt de UU (directie HR) vanaf nu op meerdere momenten assessments en trainingen voor WP aan. Al het WP kan hieraan deelnemen, de focus ligt echter vooral op lesgeven in het Engels.
 

Niveau

Binnen de UU is afgesproken dat op termijn iedereen die lesgeeft in het Engels niveau C1 (CEFR) heeft. Daarom wil de UU medewerkers ondersteunen om dit niveau te behalen. Er is een concrete invulling van niveau en vaardigheden ontwikkeld met als uitgangspunt het Lecturer Assessment Grid.

Het aanbod begint met een assessment waar jouw niveau wordt bepaald. Je krijgt advies over welke training voor jou geschikt is of juist niet nodig is. Daarna kun je je inschrijven voor het trainingsaanbod, dat wordt afgesloten met een eindtoets. De assessments worden vanaf nu afgenomen, waarna in oktober 2019 de nieuwe ronde trainingen start. De eerste assessments kunnen al vanaf december 2018 afgenomen worden, waarna in maart 2019 de eerste ronde trainingen start. Zowel de assessments als de trainingen worden gebaseerd op de concrete invulling van  niveau en vaardigheden die nodig zijn om in the international classroom te kunnen doceren (EMI cursus). Babel zal deze assessments en trainingen verzorgen en zijn zonder kosten te volgen.

Development Guide

Lees de beschrijving van de assessment en de trainingen en de data van het aanbod in de Development Guide en meld je aan.
 

Aanbod voor OBP

Er wordt momenteel ook gewerkt aan aanbod voor OBP. Dit zal binnen enkele maanden beschikbaar zijn en via intranet, afdelingen HR en contactpersonen op de faculteiten verspreidt worden.

Vragen? Neem contact op met Marleen Dermout, projectleider internationalisering bij de Directie HR .