Bachelor Open Dagen

Wil je de sfeer van de Universiteit Utrecht proeven en ontdekken of een bacheloropleiding bij jou past? Bezoek onze Bachelor Open Dagen op 15 en 16 november 2019!

Aanmelden

De inschrijving opent ongeveer drie weken van tevoren. Klik op onderstaande knop om als eerste op de hoogte te worden gebracht als de inschrijving opent:

Wanneer?

De Bachelor Open Dagen vinden plaats op:

  • Vrijdag 15 november: 09.00 - 16.00 uur
  • Zaterdag 16 november: 09.00 - 16.00 uur (let op: alleen het programma voor internationale bezoekers duurt tot 18.30 uur).

 

Iets voor mij?

Zit je in 4, 5 of 6 vwo? Heb je je vwo-diploma behaald en ben je er een jaartje tussenuit geweest? Ben je hbo'er en overweeg je om te gaan studeren aan de universiteit? Dan mag je de Bachelor Open Dag niet missen!

Onze bachelorstudenten Emilio en Nikki geven je alvast een voorproefje:

Wat kan ik verwachten?

  • 09.00 - 16.00 uur: voorlichtingsrondes van vrijwel alle bacheloropleidingen: algemene en/of verdiepende sessies van 45 minuten. Bij verdiepende sessies kun je denken aan een themapresentatie of minicollege. Vanwege de beperkte capaciteit vragen we je om maximaal één ouder/begeleider mee te nemen naar de voorlichtingsrondes. Zo kunnen we zoveel mogelijk studiekiezers een plekje bieden.
  • 09.30 - 16.00 uur: informatiemarkten en veel extra activiteiten (bekijk pdf): waar je alles te weten kunt komen over financiën, je studiekeuze en het Utrechtse studentenleven. 
  • 16.00 - 18.30 uur (alleen zaterdag 16 november): een speciaal programma voor internationale bezoekers: om kennis te maken met de universiteit, de stad en het leven als student.

Hoe kom ik bij de Bachelor Open Dag?

De Bachelor Open Dagen vinden plaats op meerdere locaties in Utrecht: in de binnenstad, op de International Campus en op Utrecht Science Park. Raadpleeg je persoonlijke programma (beschikbaar na aanmelden) voor de exacte locatie van een voorlichting. Houd ook rekening met een mogelijke reistijd tussen de locaties.

Waarom Utrecht?

Kies je voor studeren aan de Universiteit Utrecht? Dan kies je voor een internationaal georiënteerde universiteit. Er zijn meer redenen voor een studie in Utrecht:
• Ruime keuze aan Nederlandse en Engelstalige bacheloropleidingen
• Hoog studiesucces
• Interactief, multidisciplinair onderwijs
• Hoge notering in (inter)nationale rankings

 

Waar vind ik meer informatie?

Voor vragen kun je contact opnemen met onze afdeling Studievoorlichting:

Mail: studievoorlichting@uu.nl
Tel: (030) 253 2670 ( ma t/m vrij 9.00u -17.00u)
WhatsApp: 06 41 63 43 78 (alleen bedoeld voor WhatsApp!)  (ma t/m vrij 9.00u -17.00u) Zit je op je smartphone? Begin het gesprek dan direct
Bezoekadres: UU for U Student Services, Heidelberglaan 6 (Utrecht Science Park), 3584 CS Utrecht (ma t/m vrij 10.00u -16.00u)