Doorgeven 2020

Elk jaar roept het Utrechts Universiteitsfonds in haar jaarlijkse Doorgeven-campagne alumni en Vrienden op om een bijdrage te geven aan beurzen, wisselende projecten op het gebied van onderwijs, onderzoek, academisch erfgoed en student life. U kunt doneren via een (doorlopende) machtiging of een losse eigen bijdrage of via crowdfunding

Deze keer werven we voor de volgende doelen:

Geef om plasticvrije oceanen

Schildpad verstrikt in plastic foto Jonathan Green

Jaarlijks komt meer dan 8 miljoen ton plastic in zee terecht. Hoe ruimen we dat effectief op? Met uw bijdrage komt de oplossing voor plasticvrije oceanen dichterbij.

DONEER NU
LEES MEER

Geef aan studiebeurzen

Studiebeurzen

Niet iedereen heeft de mogelijkheid om te studeren. Met uw bijdrage maakt u de dromen van talentvolle studenten waar en zorgt u voor een diverser studieklimaat.

DONEER NU
LEES MEER

Geef om de uitstervende Aziatische olifant

Aziatische olifanten, moeder en kind

De ontwikkeling van een vaccin en effectieve behandeling tegen de ziekte EEHV zijn essentieel voor het voortbestaan van de Aziatische olifant. Met uw bijdrage kunt u onderzoek realiseren.

DONEER NU
LEES MEER

Geef om vluchtelingstudenten

Incluusion foto robert oosterbroek

Via Incluusion kunnen vluchtelingen cursussen volgen aan onze universiteit. Met uw bijdrage geven we vluchtelingen een kans op een betere toekomst.

DONEER NU
LEES MEER

 

ANBI

Een schenking aan het Utrechts Universiteitsfonds is fiscaal aantrekkelijk, want Stichting Utrechts Universiteitsfonds is door de Belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).