Voor professionals

Master van Publieke Vraagstukken

Bent u een professional en op zoek naar een opleiding naast uw werk? Een opleiding waarin uw dagelijkse werkpraktijk en uw ervaring een belangrijke rol spelen? Of zoekt u een in-company opleiding die precies aansluit bij de uitdaging waar uw organisatie voor staat? Dan is een van onze executive opleidingen wellicht iets voor u.

Onderwijsaanbod

De faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie verzorgt een breed aanbod aan onderwijs speciaal voor professionals. Van tweejarige academische masterprogramma’s tot kortere opleidingstrajecten. Ook kunnen incompany maatwerkopleidingen voor uw organisatie georganiseerd worden.

Een selectie van het onderwijsaanbod dat verzorgd wordt door het departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO):

Over ons executive onderwijs

Ons executive onderwijs kenmerkt zich door een multidisciplinaire aanpak en de beste docenten uit de universiteit, het bedrijfsleven en het maatschappelijk veld. We bieden een op professionals toegespitst interactief onderwijsprogramma, een kleinschalige leeromgeving, interactie met toponderzoekers en de mogelijkheid om relevante netwerken te creëren. 

Meer weten?

Ga naar Executive onderwijs Recht, Economie, Bestuur en Organisatie of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag: