Nudiging
19 september 2019
'Nudging, makkelijke oplossingen voor moeilijke keuzes' is een populair wetenschappelijk boek van Denise de Ridder en Lars Tummers.
11 september 2019
In september verschijnt de essaybundel 'Ondernemen in de open samenleving', onder redactie van o.a. Rutger Claassen en Judith van Erp.
Het gemeentehuis in Arnhem met zicht op de Eusebiuskerk.
4 september 2019
In opdracht van de Arnhemse burgemeester heeft een onderzoeksteam van de HUB Security in Open Societies de radicaliseringsaanpak in Arnhem onderzocht.
20 augustus 2019
Ontwikkelingsgeografen onderzoeken hoe de vestiging van migranten van buiten de EU kan bijdragen aan de leefbaarheid van krimpregio’s.
Callibrating Inclusive Sporting Encounters
2 augustus 2019
Het ZonMw onderzoeksprogramma Sport en Bewegen heeft een subsidie toegekend gekregen.
Robert Oosterbroek Walvis einde middag
18 juni 2019
De walvis wordt pas in de derde week van september afgebroken. De komst van Skyscraper werd mogelijk gemaakt door een groot aantal partners.
Bouwen aan maatschappelijke waarden - klein
18 juni 2019
Op 18 juni verschijnt 'Bouwen aan maatschappelijke waarden. Publiek-private samenwerking bij multifunctionele sportaccommodaties'.
IWRN conferentie 2019
17 juni 2019
Op 20 en 21 juni 2019 organiseert USBO een internationale conferentie over de bescherming van klokkenluiders.
Inside the Behavioural State
13 juni 2019
Joram Feitsma onderzocht voor zijn proefschrift 'Inside the Behavioural State' de invloed van gedragsexperts op het overheidsbeleid.
Renovatie USBO zomer 2019
11 juni 2019
Vanwege groot onderhoud is het USBO gebouw tussen 1 juli en 23 augustus 2019 minder toegankelijk.
5 juni 2019
Skyscraper, de elf meter hoge plastic walvis die op initiatief van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie naar Utrecht kwam, valt in de prijzen.
Merijn Tinga
4 juni 2019
Met de Skyscraper walvis in de stad was het logisch dat de Impact Night 2019 van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie over duurzaamheid ging.