Executive onderwijs Recht, Economie, Bestuur en Organisatie

Als professional of leidinggevende bent u nooit uitgeleerd. Maatschappelijke ontwikkelingen, nieuwe wetten en organisatorische veranderingen vragen om nieuwe kennis en ervaring. De faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie biedt een breed scala aan opleidingen naast uw werk. Als professional kunt u uw academische kennis uitbreiden of verdiepen in onze executive programma’s en executive masters. Bovendien leert u deze kennis toe te passen in uw eigen werksituatie.

Online college door Judith van Erp
22 december 2016
Universiteit Utrecht presenteert het online college Transparantie in het Toezicht van prof. Judith van Erp.
EMP Ordners
31 augustus 2016
Executive onderwijs binnen de de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie heeft nu een eigen huisstijl-variant.
1 mei 2016
Op 19 april is de eerste REBO-leergang Toezicht in de 21e eeuw succesvol afgerond.

9 mei 2017 18:00 - 21:00
Op 9 mei 2017 organiseert het departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO) een voorlichtingsavond voor professionals.
Ik denk met plezier terug aan mijn studietijd en heb nog vaak contact met mijn studiegenoten. De studie heeft mijn huidige functie en mijzelf verrijkt en verbreed; ik pak nu veel sneller de adviesrol en laat van me horen.
deelnemer executive master Bestuur en beleid voor professionals

Executive- en masterprogramma's