Als professional of leidinggevende bent u nooit uitgeleerd. Maatschappelijke ontwikkelingen, nieuwe wetten en organisatorische veranderingen vragen om nieuwe kennis en ervaring. De faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie biedt een breed scala aan opleidingen naast uw werk. Als professional kunt u uw academische kennis uitbreiden of verdiepen in onze executive programma’s en executive masters. Bovendien leert u deze kennis toe te passen in uw eigen werksituatie.

Actueel

Martijn van der Spek
5 oktober 2018
Column van drs. Martijn van der Spek BSc over leiderschap.
Leiderschap in Cultuur Utrecht
4 oktober 2018
De eerste editie van het leerprogramma Leiderschap in Cultuur Utrecht werd afgerond met een certificaatuitreiking in het Academiegebouw.
Willem Janssen
4 oktober 2018
Samenwerking tussen lokale en regionale overheden is van essentieel belang, maar hoe geven we het zo optimaal mogelijk (juridisch) vorm?

Pagina's

RSS

Agenda

29
nov
29 november 2018 10:00 - 21:00
Maatschappelijke en technologische ontwikkelingen vormen uitdagingen voor organisaties in het publieke domein. Hoe herkent en hanteert u omgevingsdynamiek?
29
jan
29 januari 2019 13:30 - 20:30
Hoe kunnen toezichthouders schandalen voorkomen, binnen de beperkte beschikbare middelen en zonder de verantwoordelijkheid van ondernemingen over te nemen?
5
feb
5 februari 2019 09:00 - 17:00
Welke mogelijkheden hebben gemeenten, provincies en waterschappen om samen te werken met andere overheden? En hoe geeft u samenwerking succesvol vorm?

Pagina's

RSS
Ik denk met plezier terug aan mijn studietijd en heb nog vaak contact met mijn studiegenoten. De studie heeft mijn huidige functie en mijzelf verrijkt en verbreed; ik pak nu veel sneller de adviesrol en laat van me horen.
deelnemer executive master Bestuur en beleid voor professionals