Als professional of leidinggevende bent u nooit uitgeleerd. Maatschappelijke ontwikkelingen, nieuwe wetten en organisatorische veranderingen vragen om nieuwe kennis en ervaring. De faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie biedt een breed scala aan opleidingen naast uw werk. Als professional kunt u uw academische kennis uitbreiden of verdiepen in onze executive programma’s en executive masters. Bovendien leert u deze kennis toe te passen in uw eigen werksituatie.

Education fund
13 juni 2017
Studenten tot 55 jaar kunnen geld lenen om wettelijk erkende opleidingen te financieren, bijvoorbeeld voor executive onderwijs.
logo PPRC
9 juni 2017
De eerste column van Elisabetta Manunza en Jan Telgen is verschenen in de Staatscourant.
Elisabetta Manunza en Jan Telgen
17 mei 2017
Over het belang om inschrijvers op de hoogte te stellen van de beoordelingsmethodiek bij een aanbesteding.
Diploma-uitreiking executive master Organisatie, Cultuur en Management 2017
24 april 2017
De 17e editie van de executive master werd afgerond met een diploma-uitreiking Na afloop reageerden de deelnemers enthousiast over de vorm en inhoud.

30 september 2017 09:30 - 16:00
Hoe ervaren wij de wereld waarin we leven, wat doen recente en eerdere gebeurtenissen met ons als burger en hoe houdt dit ons bezig?
10 oktober 2017 18:00 - 21:00
Op 10 oktober 2017 organiseert Executive onderwijs Recht, Economie, Bestuur en Organisatie een voorlichtingsavond voor professionals.
Ik denk met plezier terug aan mijn studietijd en heb nog vaak contact met mijn studiegenoten. De studie heeft mijn huidige functie en mijzelf verrijkt en verbreed; ik pak nu veel sneller de adviesrol en laat van me horen.
deelnemer executive master Bestuur en beleid voor professionals