Als professional of leidinggevende bent u nooit uitgeleerd. Maatschappelijke ontwikkelingen, nieuwe wetten en organisatorische veranderingen vragen om nieuwe kennis en ervaring. De faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie biedt een breed scala aan opleidingen naast uw werk. Als professional kunt u uw academische kennis uitbreiden of verdiepen in onze executive programma’s en executive masters. Bovendien leert u deze kennis toe te passen in uw eigen werksituatie.

29 november 2018
Prof. dr. Wieger Bakker wordt per 1 december 2018 aangesteld als Dean LifeLong Learning bij de Universiteit Utrecht.
27 november 2018
Op 26 november 2018 werd de 7e editie van Aanbestedingsrecht voor de inkooppraktijk afgesloten. Speciale gast was mr. drs. André Weimar.
Executive onderwijs
23 november 2018
Column van prof. dr. Judith van Erp over de waarde en het belang van de toezichthouder.

mrt
7 maart 2019 10:00 - 21:00
Hoe hanteer ik als manager op een integere manier de spanningsvelden, paradoxen en dilemma’s binnen een organisatie met een publieke functie?
mrt
11 maart 2019 14:00 - 17:30
Aanbesteders hebben tegenwoordig meer beslissingsruimte. Hoe maak je een keuze en aan welke eisen moet worden voldaan?
9 april 2019 18:00 - 21:00
Op 9 april 2019 organiseert Executive onderwijs Recht, Economie, Bestuur en Organisatie een voorlichtingsavond voor professionals.

Ik denk met plezier terug aan mijn studietijd en heb nog vaak contact met mijn studiegenoten. De studie heeft mijn huidige functie en mijzelf verrijkt en verbreed; ik pak nu veel sneller de adviesrol en laat van me horen.
deelnemer executive master Bestuur en beleid voor professionals