Als professional of leidinggevende bent u nooit uitgeleerd. Maatschappelijke ontwikkelingen, nieuwe wetten en organisatorische veranderingen vragen om nieuwe kennis en ervaring. De faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie biedt een breed scala aan opleidingen naast uw werk. Als professional kunt u uw academische kennis uitbreiden of verdiepen in onze executive programma’s en executive masters. Bovendien leert u deze kennis toe te passen in uw eigen werksituatie.

Impressie LinC Utrecht (foto: Sebastiaan ter Burg)
9 oktober 2017
Sfeerimpressie van het nieuwe executive programma Leiderschap in Cultuur Utrecht (LinC Utrecht), dat in oktober 2017 van start ging.
Maarten van Bottenburg
28 september 2017
Column van Maarten van Bottenburg, Vice-decaan faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie.
Willem Janssen
28 september 2017
Artikel van Willem A. Janssen, onderzoeker bij het Public Procurement Research Centre.

2 november 2017 19:30 - 21:30
De eerste van drie lezingen in TivoliVredenburg over de toekomst van ons werk, met hoogleraar arbeidseconomie Joop Schippers.
10 januari 2018 09:00 - 13 januari 2018 17:00
Een ervaringsgerichte werk- en leerconferentie over werken met onbewuste processen.
Ik denk met plezier terug aan mijn studietijd en heb nog vaak contact met mijn studiegenoten. De studie heeft mijn huidige functie en mijzelf verrijkt en verbreed; ik pak nu veel sneller de adviesrol en laat van me horen.
deelnemer executive master Bestuur en beleid voor professionals