Als professional of leidinggevende bent u nooit uitgeleerd. Maatschappelijke ontwikkelingen, nieuwe wetten en organisatorische veranderingen vragen om nieuwe kennis en ervaring. De faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie biedt een breed scala aan opleidingen naast uw werk. Als professional kunt u uw academische kennis uitbreiden of verdiepen in onze executive programma’s en executive masters. Bovendien leert u deze kennis toe te passen in uw eigen werksituatie.

Executive onderwijs
7 maart 2019
Ervaringsgericht programma voor professionals die hun leiderschapsrol willen ontwikkelen en effectiever vanuit deze rol willen leren handelen.
29 november 2018
Prof. dr. Wieger Bakker wordt per 1 december 2018 aangesteld als Dean LifeLong Learning bij de Universiteit Utrecht.
27 november 2018
Op 26 november 2018 werd de 7e editie van Aanbestedingsrecht voor de inkooppraktijk afgesloten. Speciale gast was mr. drs. André Weimar.

9 april 2019 18:00 - 21:00
Op 9 april 2019 organiseert Executive onderwijs Recht, Economie, Bestuur en Organisatie een voorlichtingsavond voor professionals.
15 april 2019 09:30 - 17:00
Houdt u voldoende rekening met de impact van emoties op rationeel handelen en denken van uw collega's/medewerkers?
23 mei 2019 10:00 - 21:00
Hoe kan ik als manager organisatieprocessen binnen mijn dienstverlenende organisatie doorgronden en meer output- en outcomegericht inrichten?

Ik denk met plezier terug aan mijn studietijd en heb nog vaak contact met mijn studiegenoten. De studie heeft mijn huidige functie en mijzelf verrijkt en verbreed; ik pak nu veel sneller de adviesrol en laat van me horen.
deelnemer executive master Bestuur en beleid voor professionals