Als professional of leidinggevende bent u nooit uitgeleerd. Maatschappelijke ontwikkelingen, nieuwe wetten en organisatorische veranderingen vragen om nieuwe kennis en ervaring. De faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie biedt een breed scala aan opleidingen naast uw werk. Als professional kunt u uw academische kennis uitbreiden of verdiepen in onze executive programma’s en executive masters. Bovendien leert u deze kennis toe te passen in uw eigen werksituatie.

29 november 2018
Prof. dr. Wieger Bakker wordt per 1 december 2018 aangesteld als Dean LifeLong Learning bij de Universiteit Utrecht.
Elisabetta Manunza en Jan Telgen
27 november 2018
Op 26 november 2018 werd de 7e editie van Aanbestedingsrecht voor de inkooppraktijk afgesloten. Speciale gast was mr. drs. André Weimar.
Executive onderwijs
23 november 2018
Column van prof. dr. Judith van Erp over de waarde en het belang van de toezichthouder.

29 januari 2019 13:30 - 20:30
Hoe kunnen toezichthouders schandalen voorkomen, binnen de beperkte beschikbare middelen en zonder de verantwoordelijkheid van ondernemingen over te nemen?
feb
5 februari 2019 09:00 - 17:00
Welke mogelijkheden hebben gemeenten, provincies en waterschappen om samen te werken met andere overheden? En hoe geeft u samenwerking succesvol vorm?
feb
28 februari 2019 09:30 - 17:00
Wat is juridisch (niet) toelaatbaar in een competitieve procedure? En hoe bepaal je welke de beste en meest innovatieve/duurzame/sociale oplossing is?

Ik denk met plezier terug aan mijn studietijd en heb nog vaak contact met mijn studiegenoten. De studie heeft mijn huidige functie en mijzelf verrijkt en verbreed; ik pak nu veel sneller de adviesrol en laat van me horen.
deelnemer executive master Bestuur en beleid voor professionals