Als professional of leidinggevende bent u nooit uitgeleerd. Maatschappelijke ontwikkelingen, nieuwe wetten en organisatorische veranderingen vragen om nieuwe kennis en ervaring. De faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie biedt een breed scala aan opleidingen naast uw werk. Als professional kunt u uw academische kennis uitbreiden of verdiepen in onze executive programma’s en executive masters. Bovendien leert u deze kennis toe te passen in uw eigen werksituatie.

23 maart 2017
Op vrijdag 23 juni 2017 is er een lustrumbijeenkomst voor alumni van executive opleidingen op het gebied van aanbesteden en inkoop.
Cursisten met certificaat van de executive leergang Aanbestedingsrecht voor de inkooppraktijk.
14 maart 2017
Op 13 maart 2017 reikte Wouter Stolwijk certificaten uit aan cursisten van Aanbestedingsrecht voor de inkooppraktijk.
Impressie voorlichtingsavond executive onderwijs februari 2017
1 maart 2017
Op 21 februari 2017 organiseerde Executive onderwijs Recht, Economie, Bestuur en Organisatie een druk bezochte voorlichtingsavond voor professionals.

9 mei 2017 18:00 - 21:00
Op 9 mei 2017 organiseert Executive onderwijs Recht, Economie, Bestuur en Organisatie een voorlichtingsavond voor professionals.
jun
23 juni 2017 15:00 - 17:00
Lustrumbijeenkomst voor alumni (en hun collega's) van executive opleidingen Aanbestedingsrecht.
Ik denk met plezier terug aan mijn studietijd en heb nog vaak contact met mijn studiegenoten. De studie heeft mijn huidige functie en mijzelf verrijkt en verbreed; ik pak nu veel sneller de adviesrol en laat van me horen.
deelnemer executive master Bestuur en beleid voor professionals