Als professional of leidinggevende bent u nooit uitgeleerd. Maatschappelijke ontwikkelingen, nieuwe wetten en organisatorische veranderingen vragen om nieuwe kennis en ervaring. De faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie biedt een breed scala aan opleidingen naast uw werk. Als professional kunt u uw academische kennis uitbreiden of verdiepen in onze executive programma’s en executive masters. Bovendien leert u deze kennis toe te passen in uw eigen werksituatie.

Paul Boselie
1 mei 2018
Column van prof. Paul Boselie over succesvol leidinggeven met de dissonant
Maarten van Bottenburg
28 maart 2018
Column van prof. dr. Maarten van Bottenburg over een leven lang leren.
theaterzaal
13 maart 2018
In september 2018 start een gezamenlijk executive onderwijsprogramma van de Universiteit Utrecht en de Universiteit van Antwerpen, gericht op de cultuursector.

29 mei 2018 18:00 - 21:00
Op 29 mei 2018 organiseert Executive onderwijs Recht, Economie, Bestuur en Organisatie een voorlichtingsavond voor professionals.
5 oktober 2018 19:30 - 6 oktober 2018 02:00
Het enige echte kunst & wetenschapsfestival van Utrecht. Deze editie staat volledig in het teken van extremen.
Ik denk met plezier terug aan mijn studietijd en heb nog vaak contact met mijn studiegenoten. De studie heeft mijn huidige functie en mijzelf verrijkt en verbreed; ik pak nu veel sneller de adviesrol en laat van me horen.
deelnemer executive master Bestuur en beleid voor professionals