Adres

Universiteit Utrecht
Departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO)
Bijlhouwerstraat 6
3511 ZC Utrecht

Tel. (030) 253 81 01
Fax: (030) 253 72 00
E-mail info.usbo@uu.nl

Geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur - 17.00 uur.

Medewerkers

Bent u op zoek naar een medewerker? Ga dan naar het medewerkersoverzicht. U kunt daar doorklikken naar telefoonnummers en e-mailadressen.

Routebeschrijving

Het pand van USBO aan de Bijlhouwerstraat 6 is op verschillende manieren te bereiken.

Met het openbaar vervoer

 • Trein: u kunt de trein nemen naar:
  Station Utrecht Vaartsche Rijn
  Utrecht Centraal Station

  Lopend vanaf Station Utrecht Vaartsche Rijn (5 minuten): vanaf Station Utrecht Vaartsche Rijn volgt u de bordjes richting Centrum. U loopt langs de Vaartsche Rijn over de Oosterkade of de Westerkade. Aan het einde van de kade gaat u de brug over en komt dan uit op de terrassen van het Ledig Erf. Rechts ziet u het Louis Hartlooper Complex (filmhuis), links café 'Ledig Erf'. Het pand van USBO bevindt zich achter het café in de Bijlhouwerstraat.

  Lopend vanaf Utrecht Centraal Station (15 minuten): vanaf Centraal Station Utrecht loopt u Hoog Catharijne in. Neem de uitgang van het Godebaldkwartier en ga onder aan de roltrappen linksaf. U loopt rechtdoor over het zebrapad en meteen aan de overkant van de Catharijnesingel steekt u rechtsaf de Mariaplaats over. Neem het voetpad langs de Stadsbuitengracht. U loopt parallel aan de Catharijnesingel. Ga rechtdoor langs de Smeebrug. U loopt nu parallel aan de Pelmolenweg. Vlak voordat de Singel een bocht naar links maakt, slaat u linksaf. U bent in de Bijlhouwerstraat, rechts ziet u het USBO-pand.
   

 • Bus: vanaf Centraal Station Utrecht neemt u stadsbuslijn 2. Stap uit bij de halte Tolsteegbrug. Het pand van USBO bevindt zich achter café 'Ledig Erf'.
   
 • Taxi: vanaf Centraal Station Utrecht kunt u ook gebruik maken van een taxi.

Met de auto

 • Op de snelweg volgt u de borden Ring (Utrecht) Oost. U neemt de afslag Rijnsweerd. Deze eindigt in een T-splitsing bij de Waterlinieweg en daar slaat u linksaf. Neem de eerste afslag richting centrum. Onder aan de afrit gaat u rechtsaf. U rijdt op de Rubenslaan en blijft deze weg volgen. De Rubenslaan gaat over in de Venuslaan. Bij de Tolsteegsingel slaat u linksaf. Neem de eerste afslag rechts: via de Tolsteegbrug kruist u de Stadsbuitengracht. Direct links is de Bijlhouwerstraat. Parkeren kan bij het Centraal Museum aan de Agnietenstraat of in de parkeergarage aan de Springweg.

Plattegrond

U kunt hier de plattegrond bekijken of de routebeschrijving downloaden.

Bijlhouwerstraat 6-8

Bijlhouwersstraat 6
Adres: 
Bijlhouwerstraat 6-8, 3511 ZC Utrecht

Tel. (030) 253 81 01 (receptie)

E-mail: info.usbo@uu.nl

Openingstijden: 
ma8:30-19:00
di8:30-19:00
wo8:30-19:00
do8:30-19:00
vr8:30-19:00
zaGesloten
zoGesloten