Subsidiemogelijkheden

Als onderzoeker kan het lastig zijn om je weg te vinden tussen de vele (inter)nationale subsidiemogelijkheden. Hoe  kom je aan relevante informatie en advies voor jou en je vakgebied?

Dynamics of Youth biedt onderzoekers verschillende financieringsmogelijkheden. Financiering onder deze mogelijkheden moet tot doel hebben bij te dragen aan de missie en visie van Dynamics of Youth en passen binnen één of meerdere communities.

Open Call en Invigoration Grants

Hou rekening met de cut-off points voor de financiering. Elk jaar is er 160.000 euro beschikbaar voor financiering (Open Call en Invigoration Grants), die gelijkelijk wordt verdeeld over de cut-off points.

Alle informatie over en de aanmeldformulieren van deze twee mogelijkheden is in het Engels.

Tijdslijn cut-off points financiering Dynamics of Youth
Budget specificaties voor de funding

Open Call

  • De Dynamics of Youth open call financiering is van toepassing op alle soorten financieringsaanvragen, zolang het past binnen de visie en ambitie van DoY. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor, maar is niet beperkt tot, gemeenschapsevenementen, visiting fellowships, podcasts, deelname aan internationale conferenties en symposia (reisbeurs), FAIRification, etc.
  • Het voorstel moet gericht zijn op het bijdragen aan de missie en visie van Dynamics of Youth en het versterken van DoY en haar communities.
Meer informatie
Aanvraagformulier

Invigoration Grants

  • Dynamics of Youth (DoY) Invigoration-subsidies maken innovatief onderzoek mogelijk waarbij gebruik wordt gemaakt van reeds beschikbare en gecertificeerde gegevens, instrumenten en methoden. 
  • DoY Invigoration-subsidies zijn bedoeld om deze bestaande gegevens en andere bronnen nieuw leven in te blazen.
  • Het voorgestelde onderzoek moet een bijdrage willen leveren aan de missie en visie van Dynamics of Youth en passen binnen een of meer communities.
  • DoY Invigoration Grants ondersteunen open wetenschap en wetenschappelijke integriteit.
Meer informatie
Aanvraagformulier
Jongetje met spaarvarken

RESEARCHconnect

Voor financieringsmogelijkheden raden we aan gebruik te maken van de online database RESEARCHconnect (die onlangs Research Professional heeft vervangen). RESEARCHconnect is een online database met nieuws en informatie over financieringsmogelijkheden voor Europese onderzoekers. Binnen de database is het mogelijk om eigen zoekcriteria in te voeren en te zoeken naar relevante oproepen. Daarnaast biedt de database nog veel meer interessante functies. Het inloggen op RESEARCHconnect werkt met een Solis-account. Op deze intranetpagina vind je meer informatie over RESEARCHconnect, inclusief instructievideo´s en een gebruikershandleiding. 

Research Support Office

De database van RESEARCHconnect is uitgebreid, maar zeker niet uitputtend. Voor meer informatie of persoonlijk advies kun je terecht bij het Research Support Office (RSO). Diederik van Iwaarden is hier contactpersoon voor Dynamics of Youth. Diederik identificeert (nationale en internationale) subsidiemogelijkheden, en voorziet onderzoekers van Dynamics of Youth van passend advies. Daarnaast biedt hij ondersteuning bij het schrijven van subsidieaanvragen.

Heb je vragen, of behoefte aan persoonlijke ondersteuning? Neem dan contact op met Diederik van Iwaarden via d.c.f.vaniwaarden@uu.nl.