Subsidiemogelijkheden

Als onderzoeker kan het lastig zijn om je weg te vinden tussen de vele (inter)nationale subsidiemogelijkheden. Hoe  kom je aan relevante informatie en advies voor jou en je vakgebied?

Dynamics of Youth biedt onderzoekers verschillende financieringsmogelijkheden. Financiering onder deze mogelijkheden moet tot doel hebben bij te dragen aan de missie en visie van Dynamics of Youth en passen binnen één of meerdere communities.

Overzicht van calls en grants Dynamics of Youth

Ga voor meer informatie over financieringsmogelijkheden binnen Dynamics of Youth naar ons Community Platform, dat een onderdeel is van onze Engelstalige website.  

Research Support Office

De database van RESEARCHconnect is uitgebreid, maar zeker niet uitputtend. Voor meer informatie of persoonlijk advies kun je terecht bij het Research Support Office (RSO). Diederik van Iwaarden is hier contactpersoon voor Dynamics of Youth. Diederik identificeert (nationale en internationale) subsidiemogelijkheden, en voorziet onderzoekers van Dynamics of Youth van passend advies. Daarnaast biedt hij ondersteuning bij het schrijven van subsidieaanvragen.

Heb je vragen, of behoefte aan persoonlijke ondersteuning? Neem dan contact op met Diederik van Iwaarden via d.c.f.vaniwaarden@uu.nl.