Subsidiemogelijkheden

Als onderzoeker kan het lastig zijn om je weg te vinden tussen de vele (inter)nationale subsidiemogelijkheden. Hoe  kom je aan relevante informatie en advies voor jou en je vakgebied?

Subsidiemogelijkheden Dynamics of Youth

Dynamics of Youth biedt onderzoekers verschillende subsidiemogelijkheden. Bekijk het overzicht op onze Engelstalige website.

Research Professional

Research Professional is een online database met nieuws en informatie over subsidiemogelijkheden voor Europese onderzoekers. Je kunt zoeken voor relevante subsidieoproepen en zelf zoekcriteria toevoegen, zoals sluitingsdatum of discipline. Daarvoor maak je gebruik van de geavanceerde zoekmogelijkheden. Algemene zoektermen voor Dynamics of Youth zijn bijvoorbeeld migratie, jeugd of verslaving.

Jongetje met spaarvarken

Binnen de Universiteit Utrecht heb je automatisch toegang tot de Research Professional database. Om buiten de universiteit ook toegang te krijgen, heb je een account nodig. Een persoonlijk account heeft meer voordelen: je kunt e-mail alerts instellen voor interessante oproepen binnen je vakgebied, en je kunt zoekopdrachten opslaan.

Ga aan de slag met deze handleidingen en tips, en sluit je aan bij de groep van de Universiteit Utrecht op Research Professional.

Research Support Office

De database van Research Professional is uitgebreid, maar zeker niet uitputtend. Voor meer informatie of persoonlijk advies kun je terecht bij het Research Support Office (RSO). Diederik van Iwaarden is hier contactpersoon voor Dynamics of Youth. Diederik identificeert (nationale en internationale) subsidiemogelijkheden, en voorziet onderzoekers van Dynamics of Youth van passend advies. Daarnaast biedt hij ondersteuning bij het schrijven van subsidieaanvragen.

Heb je vragen, of behoefte aan persoonlijke ondersteuning? Neem dan contact op met Diederik van Iwaarden via d.c.f.vaniwaarden@uu.nl.