Nieuws van het Utrecht Centre for Water, Oceans and Sustainability Law.

Gekleurde laarzen in ondergelopen gebied
21 mei 2019
Verschillende types woonwijken worden met extra geld gewapend tegen de gevolgen van hetere zomers en heftigere buien, de Universiteit Utrecht monitort dit.
EU Green Week
30 april 2019
Studenten uit verschillende lidstaten krijgen een bijzondere kans om te zien hoe Europees recht werkt in de praktijk, thuis en in Brussel.
geurhinder
29 april 2019
Frank Groothuijse, universitair hoofddocent Omgevingsrecht, was lid van de commissie die aanbevelingen doet om geurhinder vanuit veehouderijen te beperken.
Skyscraper walvis REBO
23 april 2019
Impact Night is een inspirerend avondprogramma over duurzaamheid in het Academiegebouw van de Universiteit Utrecht met onder meer deltacommissaris Peter Glas.
Andea Keessen en Matija Kajic van de Universiteit Utrecht in FEED-X workshop
11 april 2019
Twee Utrechtse onderzoekers doen bijdrage aan FEED-X, een wereldwijd project voor een meer betaalbare en duurzame voedselproductie via de diervoederindustrie.
Publiek tijdens het Impact Cafe
9 april 2019
Onder de titel ‘Sorry, ik heb vandaag een citytrip geboekt. Met het vliegtuig’, doet NUK verslag van het Impact Cafe.
Hilke Grootelaar tijdens het Impact Cafe
21 maart 2019
Bij de Skyscraper walvis werd op 13 maart een verkiezingsdebat gehouden over duurzaamheid, de provincie en waterschappen.