Lees de nieuwe Illuster hier

Alles over relaties

Ze werden verliefd bij studentenvereniging Veritas en zijn 65 jaar later nog steeds samen. In de nieuwe editie van Illuster, die in het teken van relaties staat, blikken alumni Bela en Sake terug op hun studententijd. Verder interviewden we hoogleraar Catrin Finkenauer over haar onderzoek naar relaties: waarom zijn relaties zo belangrijk, bijvoorbeeld voor je gezondheid? En hoe werken onze wetenschappers internationaal samen in hun onderzoek naar het coronavirus? Lees het nu online in alumnimagazine Illuster!

De vorige Illusters werden online enkel als (bladerbare) pdf gepubliceerd. Vanaf deze editie is Illuster ook op onze eigen website te lezen, gewoon op uu.nl/illuster. In het Nederlands en in het Engels. Daarnaast is het mogelijk de pdf te downloaden of door te bladeren.

Over Illuster

Illuster is het alumnimagazine van de Universiteit Utrecht en brengt de universiteit, haar alumni, studenten en medewerkers in beeld met interviews, artikelen en achtergrondverhalen. Illuster verschijnt twee keer per jaar en wordt gratis toegestuurd aan alle alumni met een bij ons bekend postadres. Ben je alumnus en wil je Illuster liever alleen digitaal ontvangen? Of wil je een adreswijziging doorgeven? Laat het ons even weten per e-mail. Illuster verschijnt in het Nederlands (hardcopy en digitaal) en in het Engels (digitaal).

Afstudeer-Illuster

Om nieuwe alumni kennis te laten maken met alumnimagazine Illuster, is er een speciale afstudeereditie van Illuster. Deze krijg je mee tijdens je diploma-uitreiking.
Heb je de afstudeer-Illuster gehad en wil je meer lezen over de portretten op de achterkant? Bekijk dan de Wall of Fame.

Lees de afstudeerspecial

Social media

Alumni worden ook in beeld gebracht op FacebookTwitter en LinkedIn.

Archief