Lees de nieuwe Illuster - mei 2024

Illuster is het alumnimagazine van de Universiteit Utrecht en brengt de universiteit, haar alumni, studenten en medewerkers in beeld met interviews, artikelen en achtergrondverhalen.

Deze keer: de stem van toekomstige generaties

In deze nieuwe Illuster staat het thema ‘Democratie’ centraal. Alumna Eva Rovers vertelt over de stem van toekomstige generaties, we hebben het over de gevaren van AI voor onze democratie, er is een bericht uit New York van rechtshistoricus Madeleijn van den Nieuwenhuijzen en je vindt volop tips voor interessante evenementen, boeken en podcasts. Veel plezier!

Lees Illuster online
Download Illuster als pdf

Over Illuster

Illuster verschijnt twee keer per jaar en wordt gratis toegestuurd aan alle alumni met een bij ons bekend postadres. Ben je alumnus en wil je Illuster liever alleen digitaal ontvangen? Of wil je een adreswijziging doorgeven? Laat het ons even weten per e-mail. Illuster verschijnt in het Nederlands (hardcopy en digitaal) en in het Engels (digitaal).

Social media

Alumni worden ook in beeld gebracht op InstagramFacebook en Twitter.

Archief

Klik op de covers hieronder om de edities van Illuster van de afgelopen 3 jaar in te zien. Oudere nummers, vanaf het eerste nummer in 1995, zijn door de Universiteitsbibliotheek gedigitaliseerd. Hier is dit archief te vinden.

Afstudeer-Illuster

Om nieuwe alumni kennis te laten maken met alumnimagazine Illuster, is er een speciale afstudeereditie van Illuster. Deze krijg je mee tijdens je diploma-uitreiking.

Lees de afstudeerspecial