Alumnimagazine Illuster

NR. 83 (November 2018)

Lees hier de 83e editie van Illuster, dit keer geheel in het teken van duurzaamheid. Hoogleraar Detlef van Vuuren geeft een kijkje achter de schermen van het onderzoek naar mondiale klimaatscenario’s. Twee alumni Sustainable Development kozen elk een compleet ander carrièrepad. En: gaat het relatief onbekende plantje Azolla een oplossing bieden voor het almaar groeiende voedselprobleem? Lees het in Illuster. Je kunt hier de pdf downloaden of hieronder online erdoorheen bladeren.

WIN KAARTJES VOOR BAS HARING!

Alumnus Bas Haring is meester in het begrijpelijk uitleggen van wetenschap en filosofie. In februari geeft hij een theatercollege over economie.

Het gaat deze avond voor een groot deel over ons dagelijks leven. Over werk, over de verdeling van rijkdom en over geluk. Bas vertelt over waar geld vandaan komt, waarom cola duurder is dan melk en over investeren in Bitcoins. Illuster mag twee kaarten voor de voorstelling op 4 februari 2019, in de Stadsschouwburg Utrecht, weggeven. Klik hier om mee te doen!

Over Illuster

Illuster is het alumnimagazine van de Universiteit Utrecht en brengt de universiteit, haar alumni, studenten en medewerkers in beeld met interviews, artikelen en achtergrondverhalen. Illuster verschijnt twee keer per jaar en wordt gratis toegestuurd aan alle alumni met een bekend postadres (wijzig uw adres per e-mail). Illuster verschijnt in het Nederlands en het Engels. 

Social media

Alumni worden ook in beeld gebracht op FacebookTwitter en LinkedIn.