Lees de nieuwe Illuster

Illuster is het alumnimagazine van de Universiteit Utrecht en brengt de universiteit, haar alumni, studenten en medewerkers in beeld met interviews, artikelen en achtergrondverhalen.

Cover Illuster 89

Deze keer: toekomst

De vernieuwde pay-off ‘Sharing science, shaping tomorrow’ vormde de aanleiding voor het thema ‘toekomst’ van deze editie. Een glazen bol hebben we niet, maar toch lijken sommige dingen onvermijdelijk, zoals de opkomst van Artificial Intelligence. We vroegen twee jonge onderzoekers naar hun inzichten in het verleden, heden en de toekomst van kunstmatige intelligentie. Verder een dubbelinterview met twee alumni die samen werken aan stress en prestatiedruk bij jongeren. En in het kader van het lustrumjaar nog een keer vier portretten uit de serie ‘Alumni over morgen’ van alumni over hoe zij de toekomst zien en met wie ze daar hard aan werken.

Illuster is te lezen als online magazine op uu.nl/illuster. In het Nederlands en in het Engels. Online de pdf downloaden of bekijken is ook mogelijk.

Afstudeer-Illuster

Om nieuwe alumni kennis te laten maken met alumnimagazine Illuster, is er een speciale afstudeereditie van Illuster. Deze krijg je mee tijdens je diploma-uitreiking.
Heb je de afstudeer-Illuster gehad en wil je meer lezen over de portretten op de achterkant? Bekijk dan de Wall of Fame.

Lees de afstudeerspecial

Over Illuster

Illuster verschijnt twee keer per jaar en wordt gratis toegestuurd aan alle alumni met een bij ons bekend postadres. Ben je alumnus en wil je Illuster liever alleen digitaal ontvangen? Of wil je een adreswijziging doorgeven? Laat het ons even weten per e-mail. Illuster verschijnt in het Nederlands (hardcopy en digitaal) en in het Engels (digitaal).

Social media

Alumni worden ook in beeld gebracht op FacebookTwitter en LinkedIn.

Archief

Klik op de covers hieronder om de meest recente edities van Illuster in te zien. Oudere nummers, vanaf het eerste nummer in 1995, zijn door de Universiteitsbibliotheek gedigitaliseerd. Via deze link ga je naar dat archief.