Lees de nieuwe Illuster

Illuster is het alumnimagazine van de Universiteit Utrecht en brengt de universiteit, haar alumni, studenten en medewerkers in beeld met interviews, artikelen en achtergrondverhalen.

Deze keer: geld

In deze editie onder andere Ingrid Robeyns over de legitimatie van een rijkdomsgrens, Sophie van Gool die strijdt voor gelijke beloning en geluksprofessor Martijn Burger geeft antwoord op de vraag: ‘maakt geld gelukkig?’

Illuster is te lezen als online magazine op uu.nl/illuster. In het Nederlands en in het Engels. Online de pdf downloaden of bekijken is ook mogelijk.

Afstudeer-Illuster

Om nieuwe alumni kennis te laten maken met alumnimagazine Illuster, is er een speciale afstudeereditie van Illuster. Deze krijg je mee tijdens je diploma-uitreiking.
Heb je de afstudeer-Illuster gehad en wil je meer lezen over de portretten op de achterkant? Bekijk dan de Wall of Fame.

Lees de afstudeerspecial

Over Illuster

Illuster verschijnt twee keer per jaar en wordt gratis toegestuurd aan alle alumni met een bij ons bekend postadres. Ben je alumnus en wil je Illuster liever alleen digitaal ontvangen? Of wil je een adreswijziging doorgeven? Laat het ons even weten per e-mail. Illuster verschijnt in het Nederlands (hardcopy en digitaal) en in het Engels (digitaal).

Social media

Alumni worden ook in beeld gebracht op InstagramFacebook en Twitter.

Archief

Klik op de covers hieronder om de meest recente edities van Illuster in te zien. Oudere nummers, vanaf het eerste nummer in 1995, zijn door de Universiteitsbibliotheek gedigitaliseerd. Hier is dit archief te vinden.