Lees de nieuwe Illuster hier

Het menu van morgen

In 2050 moet er zeventig procent méér voedsel geproduceerd worden om de wereldbevolking te kunnen blijven voeden. In deze nieuwste editie van alumnimagazine Illuster over Future Food vertelt hoogleraar Rens Voesenek over mogelijke oplossingen voor deze gigantische uitdaging. Verder: hoe verleid je mensen met nudges tot het maken van gezonde keuzes? En wat te doen met ethische vraagstukken rond voedsel? Lees het nu in online magazine Illuster!

De vorige Illusters werden online enkel als (bladerbare) pdf gepubliceerd. Vanaf deze editie is Illuster ook op onze eigen website te lezen, gewoon op uu.nl/illuster. In het Nederlands en in het Engels. Daarnaast is het mogelijk de pdf te downloaden of door te bladeren.

Over Illuster

Illuster is het alumnimagazine van de Universiteit Utrecht en brengt de universiteit, haar alumni, studenten en medewerkers in beeld met interviews, artikelen en achtergrondverhalen. Illuster verschijnt twee keer per jaar en wordt gratis toegestuurd aan alle alumni met een bekend postadres (wijzig uw adres per e-mail). Illuster verschijnt in het Nederlands en het Engels. 

Afstudeer-Illuster

Om nieuwe alumni kennis te laten maken met alumnimagazine Illuster, is er een speciale afstudeereditie van Illuster. Deze krijg je mee tijdens je diploma-uitreiking.
Heb je de afstudeer-Illuster gehad en wil je meer lezen over de portretten op de achterkant? Bekijk dan de Wall of Fame.

Social media

Alumni worden ook in beeld gebracht op FacebookTwitter en LinkedIn.

Archief