Nieuws en agenda U.S.E.

Festival Europa
11 april 2019
Vijf dagen voor de Europese Parlementsverkiezingen organiseren Universiteit Utrecht en TivoliVredenburg het Festival Europa met politiek, cultuur en wetenschap.
EVENING
9 april 2019
Onderzoekers van de Universiteit Utrecht gaan met een 'natuurlijk experiment' het effect meten van de uitbreiding van voorschoolse educatie.
Maarten Goos bij de Europese Commissie
8 april 2019
Het wordt tijd voor een herverdeling van de waarde van data op de arbeidsmarkt, adviseert hoogleraar Maarten Goos met een expertgroep aan de Europese Commissie.

Spinoza Hall
23 april 2019 11:00 - 12:30
U.S.E Seminar met Hans Degryse van de KU Leuven: “Inspect what you expect to get respect” Can bank supervisors kill zombie lending?
Academiegebouw Universiteit Utrecht
10 mei 2019 10:30 - 11:30
Jeroen Content verdedigt zijn proefschrift 'The role of relatedness and entrepreneurship in regional economic development'.
Academiegebouw in de lente met mensen erbij en een bloembak
10 mei 2019 10:30 - 11:30
De ‘gerelateerdheid' van economische activiteiten binnen een regio heeft invloed op de mate waarin ondernemerschap bijdraagt aan economische groei van de regio.