17 januari 2018
De studentenwinnaar van de Maatschappelijke Impact Prijs is Gerben Hiemstra, hij is bezig met het opzetten van studieverenigingen in het mbo.
Student met aziatisch uiterlijk in een Nederlandse collegezaal
4 januari 2018
Door eerst losse vakken te volgen via InclUUsion, zijn al meerdere vluchtelingen toegelaten tot volledige masterprogramma's aan Nederlandse universiteiten.
20 december 2017
Het college van bestuur heeft Janneke Plantenga per 1 januari 2018 benoemd tot interim-decaan van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie.
sceenshot artikel Max Mulhuijzen op fd.nl
5 december 2017
Masterstudent Max Mulhuijzen (Utrecht University School of Economics) deed een oproep in het FD voor een gezonde financiële markt.
16 november 2017
Een samenwerking van Strategisch thema Institutions for Open Societies van Universiteit Utrecht en Autoriteit Consument & Markt