Nieuws U.S.E.

Sport and Society call seed money 2020-2022
12 november 2019
Sport & Society wil onderzoeksprogramma's subsidiëren naar ‘criminele ondermijning van sportclubs’ en naar ‘riskant spel’.
UUMUN in Oxford 2019
11 november 2019
Met vijftien individuele prijzen, een nieuw record voor UUMUN en de Universiteit Utrecht, was dit van één van de beste delegaties van OxiMUN 2019.
8 november 2019
De video van de Professor F. de Vries lezing met Esther Duflo, winnaar van de Nobelprijs voor de economie, staat nu online.
Bezorger Deliveroo op fiets in de stad
6 november 2019
Arbeidseconoom Joop Schippers van de Universiteit Utrecht presenteert zijn whitepaper over jongeren en de arbeidsmarkt van (over)morgen.
Detail uit Adolf en Catharina Croeser, bekend als ‘De burgemeester van Delft en zijn dochter’, Jan Havicksz. Steen, 1655. Bron: Rijksmuseum Amsterdam
24 oktober 2019
Bas van Bavel vertelt bij Wetenschap.nu over hoe samenlevingen in het verleden succesvol zijn geworden in het brengen van welvaart.