Alumni van Utrecht University School of Economics (U.S.E.)

Utrecht University School of Economics wil graag contact houden met alumni van onze bacheloropleiding en masterprogramma's. Zij zijn onze ambassadeurs. We willen ze graag betrekken bij evenementen, als gastdocenten en bij de verdere ontwikkeling van onze opleidingen om te zorgen dat deze goed aansluiten op de arbeidsmarkt.

Actueel: alumni diner op 27 maart 2020

Zijn jullie U.S.E. alumni of oud-studenten economie van de Universiteit Utrecht? Neem dan deel aan het allereerste jaarlijkse alumnidiner, georganiseerd door het U.S.E. alumnibestuur en ECU'92. Het evenement vindt plaats op vrijdag 27 maart van 18:30 - 21:30 uur bij Stairway to heaven op Mariaplaats 11 in Utrecht. Een mooie gelegenheid om weer in contact te komen met je mede-alumni, om te netwerken en om een leuke tijd te hebben met je intellectual peers. We bieden een interessant programma met boeiende U.S.E. sprekers en natuurlijk: een geweldig avondje uit!

Als je erbij wilt zijn, meld je dan zo snel mogelijk aan, want het aantal plaatsen is beperkt tot 100, en vul het volgende formulier in (waarop ook meer informatie over het evenement staat): https://www.formdesk.com/universiteitutrecht-rebo/use-alumni-dinner-2020.

Alumni coördinator

Wil jij een evenement organiseren voor mensen van je eigen cohort en zou je hierbij wat hulp kunnen gebruiken, heb je interesse in het geven van workshops, laat je studenten graag jouw werkplek zien, heb je interessante stages en/of banen of heb je andere suggesties en tips?
Stuur dan een e-mail naar
Thérèse Albers: alumni.use@uu.nl

Houd contact

Word lid van de U.S.E. Linkedin-groep en blijf op deze manier op de hoogte van onze evenementen voor alumni, vacatures en nieuws. Ook kun je via deze groep makkelijk contact leggen met andere alumni van U.S.E. en hiermee je netwerk uitbreiden. Volg het laatste nieuws van U.S.E. via Twitter (@USE_UU), Facebook en/of Instagram

Alumni nieuwsbrief

Een paar keer per jaar ontvang je van ons een Alumni nieuwsbrief. Hierin vind je informatie over aanstaande evenementen, nieuws over ontwikkelingen binnen U.S.E. en meer.

Recente nieuwsbrieven

U.S.E. Alumni nieuwsbrief – Januari 2017

U.S.E. Alumni nieuwsbrief - September 2017

U.S.E. Alumni nieuwsbrief - Maart 2018

U.S.E. Alumni nieuwsbrief - Juni 2018

Universiteit Utrecht

Het Alumnibureau / Universiteitsfonds van de Universiteit Utrecht organiseert veel evenementen en stimuleert alumni om deel te nemen aan een van de netwerken, zoals het Jong Alumni Netwerk (JAN). Bekijk hier de mogelijkheden.

Activiteitenkalender

27 september 2019

Alumni evenement: U.S.E. Alumni BBQ

16 mei 2018