Utrecht University School of Economics wil graag contact houden met alumni van onze bacheloropleiding en masterprogramma's. Zij zijn onze ambassadeurs. We willen ze graag betrekken bij evenementen, als gastdocenten en bij de verdere ontwikkeling van onze opleidingen om te zorgen dat deze goed aansluiten op de arbeidsmarkt.

Alumni Coördinator

Wil jij een evenement organiseren voor mensen van je eigen cohort en zou je hierbij wat hulp kunnen gebruiken, heb je interesse in het geven van workshops, laat je studenten graag jouw werkplek zien, heb je interessante stages en/of banen of heb je andere suggesties en tips?
Stuur dan een e-mail naar
Francesca Vink: alumni.use@uu.nl

Houd contact

Word lid van de U.S.E. Linkedin-groep en blijf op deze manier op de hoogte van onze evenementen voor alumni, vacatures en nieuws. Ook kun je via deze groep makkelijk contact leggen met andere alumni van U.S.E. en hiermee je netwerk uitbreiden. Volg het laatste nieuws van U.S.E. via Twitter (@USE_UU), Facebook en/of Instagram

Alumni nieuwsbrief

Een paar keer per jaar ontvang je van ons een Alumni nieuwsbrief. Hierin vind je informatie over aanstaande evenementen, nieuws over ontwikkelingen binnen U.S.E. en meer.

Recente nieuwsbrieven

U.S.E. Alumni nieuwsbrief – Januari 2017

U.S.E. Alumni nieuwsbrief - September 2017

Activiteiten kalender

18 mei:                 Alumni Event: Around the World
23 november:     Workshop “Work Hard, Play Hard”

10 January:        Life after U.S.E.
18 January:        New Year’s Drinks + Pub quiz
7 February:        International in NL
21 February:      ECU Conference
12 April:             Alumni Event: Back to School

Universiteit Utrecht

Het Alumnibureau / Universiteitsfonds van de Universiteit Utrecht organiseert veel evenementen en stimuleert alumni om deel te nemen aan een van de netwerken, zoals het Jong Alumni Netwerk (JAN).

Bekijk hier de mogelijkheden.