Utrecht University School of Economics (U.S.E.)

Utrecht University School of Economics wil graag contact houden met alumni van onze bacheloropleiding en masterprogramma's. Zij zijn onze ambassadeurs. We willen ze graag betrekken bij evenementen, als gastdocenten en bij de verdere ontwikkeling van onze opleidingen om te zorgen dat deze goed aansluiten op de arbeidsmarkt.

Houd contact

Word lid van de U.S.E. Linkedin-groep en blijf op deze manier op de hoogte van onze evenementen voor alumni, vacatures en nieuws. Ook kun je via deze groep makkelijk contact leggen met andere alumni van U.S.E.

Volg het laatste nieuws van U.S.E. via Twitter: @USE_UU.

Alumni nieuwsbrief

We sturen een of twee keer per jaar een Alumni Newsletter. Wil je die ontvangen, stuur dan een e-mail met je contactgegevens naar alumni.use@uu.nl. Ook andere vragen en suggesties op het gebied van alumni zijn hier van harte welkom.

Universiteit Utrecht

Het Alumnibureau / Universiteitsfonds van de Universiteit Utrecht organiseert veel evenementen en stimuleert het deelnemen aan netwerken, zoals het coachnetwerk of het jong alumninetwerk. Bekijk de mogelijkheden.

Departement Economie