Alumni van Utrecht University School of Economics (U.S.E.)

Utrecht University School of Economics wil graag contact houden met alumni van onze bacheloropleiding en masterprogramma's. Zij zijn onze ambassadeurs. We willen ze graag betrekken bij evenementen, als gastdocenten en bij de verdere ontwikkeling van onze opleidingen om te zorgen dat deze goed aansluiten op de arbeidsmarkt.

Alumni coördinator

Wil jij een evenement organiseren voor mensen van je eigen cohort en zou je hierbij wat hulp kunnen gebruiken, heb je interesse in het geven van workshops, laat je studenten graag jouw werkplek zien, heb je interessante stages en/of banen of heb je andere suggesties en tips?
Stuur dan een e-mail naar
Thérèse Albers: alumni.use@uu.nl

Houd contact

Word lid van de U.S.E. Linkedin-groep en blijf op deze manier op de hoogte van onze evenementen voor alumni, vacatures en nieuws. Ook kun je via deze groep makkelijk contact leggen met andere alumni van U.S.E. en hiermee je netwerk uitbreiden. Volg het laatste nieuws van U.S.E. via Twitter (@USE_UU), Facebook en/of Instagram

Alumni nieuwsbrief

Een paar keer per jaar ontvang je van ons een Alumni nieuwsbrief. Hierin vind je informatie over aanstaande evenementen, nieuws over ontwikkelingen binnen U.S.E. en meer.

Universiteit Utrecht

Het Alumnibureau / Universiteitsfonds van de Universiteit Utrecht organiseert veel evenementen en stimuleert alumni om deel te nemen aan een van de netwerken, zoals het Jong Alumni Netwerk (JAN). Bekijk hier de mogelijkheden.

Activiteiten archief

27 september 2019

Alumni evenement: U.S.E. Alumni BBQ

16 mei 2018

Life after U.S.E.

12 april 2018

Alumni Event: Back to School

21 februari 2018

ECU Conference

7 februari 2018

International in NL

18 januari 2018

New Year’s Drinks + Pub quiz

10 januari 2018

Life after U.S.E.

23 november 2017

Workshop “Work Hard, Play Hard”  

18 mei 2017

Alumni Event: Around the World