Promoveren bij U.S.E.

Afgestudeerden van het research master programma Multidisciplinary Economics zijn toelaatbaar voor een promotieplek bij U.S.E.. Ook andere (research) master programma's (niet MBA) bieden de mogelijkheid om een doctorsgraad te behalen bij U.S.E. Bekijk de vacatures om te zien of er op dit moment een promotieplek beschikbaar is. 

Externe promotieplek

Je kunt ook een externe promotieplek vervullen bij U.S.E.. Onze hoogleraren zullen beoordelen of een van je begeleider daarbij kan zijn. Voordat je toegelaten kunt worden voor een externe promotieplek, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • Je hebt het eerste hoofdstuk ingediend van de dissertatie die je wilt schrijven.
  • Je hebt een onderzoeksplan ingediend.
  • Afhankelijk van je achtergrond, word je gevraagd cursussen te volgen op het niveau van het research masterprogramma. Dit bespreek je met je begeleidende hoogleraar. 

Beurs

Je kunt ook een promotieplek verwerven met behulp van een beurs, als jouw organisatie het promotieonderzoek wil financieren en een hoogleraar van U.S.E. bereid is je begeleider te zijn. Om je daarvoor aan te melden, stuur je je onderzoeksvoorstel en curriculum vitae (resume) naar de hoogleraar. Wanneer de financiering voldoende is, is het mogelijk om je promotieonderzoek bij U.S.E. uit te voeren.

Contact


U.S.E. Research Institute e-mail: use.ri@uu.nl

Let op: aanvragen die via dit e-mailadres worden gestuurd, worden niet behandeld. Neem daarvoor contact op met een hoogleraar.