Weekend van de Wetenschap op het Utrecht Science Park

In het kader van het Weekend van de Wetenschap opent de Universiteit Utrecht ieder jaar de deuren van het Utrecht Science Park voor jong en oud.

Tijdens het diverse programma ontdekken bezoekers hoe onderzoek werkt, kunnen ze vragen stellen aan wetenschappers en zelf aan de slag met experimenten en workshops. Op die manier maken ze kennis met wetenschap en het onderzoek aan de Universiteit Utrecht. De activiteiten zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar maar net zo leuk voor nieuwsgierige volwassenen.

Over het Weekend van de Wetenschap

Weekend van de Wetenschap is hét gratis wetenschapsfestival voor iedereen van 8 tot 88 jaar! Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober openen techbedrijven, universiteiten en musea hun deuren speciaal voor jou.

• Agenda

• Weekend van de Wetenschap

tot
      Beleef de wetenschap! Op zondag 2 oktober 2022 opent de Universiteit Utrecht haar deuren in het Utrecht Science Park voor jong en oud.

Wiskunde-activiteit tijdens het Weekend van de Wetenschap 2021