Nieuws UCERF

Nieuws van het Utrecht Centre for European Research into Family Law (UCERF).

Non Binary gespeld met gekleurde letterblokjes
9 maart 2020
Deze lezing aan de Universiteit Utrecht is een jaar verzet naar 2021 in verband de maatregelen tegen het Coronavirus.
Handen laten elkaar los, scheiding
13 februari 2020
Experts in het familierecht, van het onderzoekscentrum UCERF van de Universiteit Utrecht, geven commentaar en context in een nieuw boek.
Gender reveal kaarten met tekst "How I wonder what you are"
5 februari 2020
Het wijzigen van je juridische sekse wordt waarschijnlijk eenvoudiger. Onderzoekers van de Universiteit Utrecht reageren op een tegenstander.
Femke de Kievit
5 februari 2020
Deze jonge onderzoeker in familierecht aan de Universiteit Utrecht probeert de positie van mantelzorgers te verbeteren, door ze te wijzen op hun rechten.
Katharina Boele-Woelki en collega's
8 januari 2020
Katharina Boele-Woelki, hoogleraar familierecht aan de Universiteit Utrecht heeft samen met Europese collega's een boek met nieuwe richtlijnen gepresenteerd.
Charlotte Mol, rechtsgeleerdheid
2 december 2019
De Vereniging Familie- en Jeugdrecht bekroont een publicatie van Charlotte Mol, verbonden aan de Universiteit Utrecht, vanwege kwaliteit en originaliteit.