Over UCERF

Het Utrecht Centre for European Research into Family Law (UCERF) van de Universiteit Utrecht  is de thuisbasis van toonaangevende experts die onderzoek doen naar thema’s op het terrein van families & recht. Ons onderzoek is onafhankelijk en objectief, van hoge wetenschappelijke kwaliteit, en toonaangevend voor families & recht in brede zin. We combineren internationaal, rechtsvergelijkend, Europees en nationaal recht om een beter beeld te kunnen geven van de complexe juridische werkelijkheid. Lees meer.

UCERF
Newtonlaan 201, 3584 BH Utrecht
E-mail: info@ucerf.nl

Meer contactinformatie

Katharina Boele-Woelki en collega's
8 januari 2020
Katharina Boele-Woelki, hoogleraar familierecht aan de Universiteit Utrecht heeft samen met Europese collega's een boek met nieuwe richtlijnen gepresenteerd.
Charlotte Mol, rechtsgeleerdheid
2 december 2019
De Vereniging Familie- en Jeugdrecht bekroont een publicatie van Charlotte Mol, verbonden aan de Universiteit Utrecht, vanwege kwaliteit en originaliteit.