Vragen & meldingen

LET OP! Er is momenteel een grote vraag naar fenobarbital tabletten en alternatieven. Hoewel wij als apotheek proberen aan de vraag te voldoen, kan het zijn dat er op het moment van een aanvraag onvoldoende aanwezige voorraad is. Op dat moment ontvangt u een nota mail. Zodra een nieuwe zending binnen is, wordt de aanvraag alsnog verwerkt.

Gemiddeld duurt het 1 week voor een levering van de fenobarbital tabletten bij de apotheek binnenkomt. Op het moment dat een aanvraag of nalevering verwerkt is, ontvangt u een track-en-trace mail om de zending in de gaten te houden.

Wij vragen u om geduld te tonen tijdens dit leveringsprobleem en de pagina voor leveringsproblemen & alternatieven in de gaten te houden voor de actuele informatie. Heeft u een vraag die u niet kan beantwoorden met de track-en-trace informatie uit de mail of de informatie op de website, neemt u dan contact met ons op via het onderstaande formulier.  

Heeft u een vraag voor een van de apothekers, wilt u weten of iets op voorraad is of heeft u een andere vraag, opmerking of melding? Gebruik dan het onderstaande vragen- & meldingsformulier om dit door te geven aan het apotheekteam. 

U kunt hier ook bijwerkingen of klachten melden over de eigen bereidingen van de Apotheek faculteit Diergeneeskunde. Dit zijn producten die op de productieafdeling van de apotheek worden gemaakt en besteld kunnen worden via één van de online aanvraagformulieren of verstrekt kunnen worden door dierenartsen door heel het land. 

Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw vraag te beantwoorden.