Bijwerkingen melden

Onderstaande informatie is voor dierenartsen bedoeld. Bent u diereigenaar en wilt u een bijwerking melden voor één van onze producten? Dan kunt u gebruik maken van het online meldingsformulier. In alle andere gevallen verwijzen wij u graag naar www.diergeneeskunde.nl

Algemeen

Bij het gebruik van geneesmiddelen kan blijken dat bijwerkingen vaker optreden dan verwacht, of kunnen andere bijwerkingen aan het licht komen. Het is daarom belangrijk voor dierenartsen om bijwerkingen te melden.
Bijwerkingen van diergeneesmiddelen kunnen worden gemeld bij de registratiehouder van het betreffende middel, of bij Bureau Diergeneesmiddelen (BD), onderdeel van het CBG.

Voor informatie over het BD en de meldprocedure kunt u terecht op: https://www.cbg-meb.nl/onderwerpen/bd-bijwerking-melden 

Klik hier voor het BD meldingsformulier.

Producten van de Apotheek Diergeneeskunde

Ook wij willen graag horen als er bijwerkingen optreden die veroorzaakt (lijken te) worden door een product van ons. Wij kunnen dan indien nodig onze bijsluiter hierop aanpassen en mogelijk het product verbeteren. Dit is onderdeel van de zogenoemde post-marketing surveillance.

Bijwerkingen van producten van de Apotheek Diergeneeskunde kunt u per mail melden via de pagina Vragen & meldingen