Advies en support

Hulp nodig? Of een vraag?

IT Handleidingen

Zelf wifi of printers installeren? Op onze handleidingenpagina zijn alle IT-handleidingen te vinden.

Online Selfservice

U kunt ook een probleem of verzoek online melden. Log in met uw Solis-id en wachtwoord.

Let op: vanaf 21 december wordt de Selfservice extra beveiligd met 2FA.

Contact-telefoon

Telefonisch

Maandag - vrijdag: 7:15 - 21:30

Zaterdag & zondag: 10:00 - 21:30

Bel (030 253) 4500 / +31 30 253 4500

U kunt ook een vraag naar ons whatsappen via telefoonnummer 0610034493. Let op: bellen naar dit nummer is niet mogelijk.

Student studeert met laptop op zitkussens in de Universiteitsbibliotheek in De Uithof.

U kunt ons e-mailen op servicedesk@uu.nl

IT Balies

Op dit moment zijn al onze balies tijdelijk gesloten voor inloop. Heb je een probleem dat niet op afstand kan worden opgelost? Dan kun je langskomen bij de Educatorium balie op afspraak. Neem hiervoor contact op met de ICT Servicedesk.

Tijdens vakantieperiode's en feestdagen kunnen bovenstaande dagen en tijden afwijken.