Infrastructuur

Onze belangrijkste uitdaging op het gebied van infrastructuur is ervoor te zorgen dat we innovatie kunnen faciliteren zonder de stabiliteit in gevaar te brengen.

Innovatieve IT is alleen mogelijk als er een stabiele infrastructuur is die dit ondersteunt. Het is tenslotte deze infrastructuur die het mogelijk maakt dat mensen met elkaar in contact komen, e-mails versturen, gegevens opslaan en samenwerken! Het blijft daarom een belangrijk onderdeel van onze missie om een veilige en stabiele omgeving te bieden voor alle applicaties die medewerkers, studenten, docenten en onderzoekers van de Universiteit Utrecht nodig hebben.

Naarmate het aantal gebruikers groeit en onze IT-omgeving complexer wordt, is onze belangrijkste uitdaging op het gebied van infrastructuur ervoor te zorgen dat we innovatie kunnen faciliteren zonder de stabiliteit in gevaar te brengen. Het is belangrijk dat we zorgvuldig anticiperen op toekomstige gebruikersgroei en op de hoogte blijven van technische ontwikkelingen.

Ondertussen blijft onze organisatie haar programma ontwikkelen voor een echte "next generation" digitale omgeving, waarin universitaire gebruikers overal, op elk apparaat, op elk moment kunnen werken en leren.