Onderwijs en IT

Innovatie is essentieel voor ons werk op dit gebied

De afdeling Information and Technology Services levert en onderhoudt een breed scala aan leermiddelen en -systemen voor de meer dan 30.000 studenten van de Universiteit Utrecht en hun docenten. Het doel is om het voor hen gemakkelijker te maken om te werken, te leren en les te geven door effectief gebruik van informatietechnologie.

Om onze onderwijsprogramma's te ondersteunen, onze gegevens veilig te houden en onze gemeenschap verbonden te houden, werken we met de nieuwste technologieën, programma's en apparaten.

Adding value in education

Innovatie is ook essentieel voor ons werk op dit gebied. Via ons Centre for Academic Teaching and Learning stimuleren en helpen we docenten om blended learning - zoals e-lectures (Lecturenet) en e-assessment tools en games - te integreren in hun colleges en lessen.

Al onze onderwijsprojecten worden ontwikkeld in samenwerking met faculteiten, medewerkers en studenten en onze partners bij de Academic Affairs Office van de universiteit. We hebben ook sterke werkrelaties met onze leveranciers voor de ontwikkeling van nieuwe software en andere programmahulpmiddelen.