Projecten en consultancy

Vroegtijdige betrokkenheid van onze projectmanagers zorgt ervoor dat jij de optimale resultaten krijgt die je wilt - op tijd en binnen budget.

ITS investeert voortdurend in innovatieve IT voor de Universiteit Utrecht en heeft een projectportfolio dat altijd in beweging is.

Deze projecten omvatten zowel technische innovatie als functionele ontwikkeling en variëren van het opzetten van nieuwe HR-portalen en het upgraden van ons datawarehouse tot het ontwikkelen van nieuwe onderzoekstools. De diversiteit in ons projectportfolio illustreert ons streven om optimaal gebruik te maken van IT-innovaties die onderzoek, onderwijs en leren ondersteunen in de breedste zin van het woord.

Voordat een project van start gaat, wordt gecontroleerd of het het beleid van de universiteit ondersteunt en of het in de bestaande technische omgeving kan worden geïmplementeerd. Elk project wordt beoordeeld op haalbaarheid en financieel kader en de voortgang wordt voortdurend bewaakt.

Onze projectmanagers zijn getraind in verschillende projectmanagementmethoden. Ze kunnen niet alleen deskundig advies geven, bijvoorbeeld bij het selecteren van de methode die het meest geschikt is voor een project, maar kunnen een project ook van begin tot eind leiden. Vroegtijdige betrokkenheid van onze projectmanagers zorgt ervoor dat jij de optimale resultaten krijgt die je wilt - op tijd en binnen budget.

Als het nodig is, kunnen we de expertise van vertrouwde externe partners gebruiken om onze eigen expertise aan te vullen, en ook consultancy en management leveren om veranderingen of overgangen in een project soepel te laten verlopen.