Ontwikkelaanbod wetenschappelijk personeel

Academici in een lab

Om de hoge kwaliteit van onderzoek en onderwijs van de Universiteit Utrecht nog verder te ontwikkelen, investeren wij in het talent van onze medewerkers.

Een greep uit het ontwikkelaanbod voor wetenschappelijk personeel:

  • Als docent heb je verschillende trajecten voor professionalisering. Zo kan je bijvoorbeeld werken aan de Basis- of Seniorkwalificatie Onderwijs (BKO/SKO).
  • Wil je je als academicus verder ontwikkelen in het onderwijs, dan kan je gebruik maken van het professionaliseringsaanbod van het Centre for Academic Teaching and Learning.
  • Het programma Academisch Leiderschap biedt trajecten aan voor academisch bestuurders, hoogleraren en aankomend academisch leiders.
  • Voor promovendi is er het PhD Activating Career Event: PhACE. Dit programma biedt je in het voorlaatste jaar van je aanstelling de kans verschillende carri√®remogelijkheden na te gaan en te onderzoeken wat jou motiveert en welke vaardigheden je nodig hebbt op de arbeidsmarkt.

Beoordelings- en ontwikkelingsgesprek

In het jaarlijkse beoordelings- en ontwikkelingsgesprek (B&O) wordt gekeken naar mogelijkheden voor verbreding, verdieping en/of verandering van het ontwikkel- en werktraject.

Medewerkers Universiteit Utrecht

Medewerkers van de universiteit vinden meer informatie over leertrajecten en professionele ontwikkeling in de Development Guide op intranet (inlog vereist).

Wetenschappers in overleg