Ontwikkelaanbod ondersteunend personeel

Ondersteunend personeel op vergaderbikes

De Universiteit Utrecht vindt het belangrijk dat jij als medewerker plezier in je werk hebt en dat je je blijft ontwikkelen, dat je meegroeit in je functie en eventueel in de richting van een volgende functie.

Bij Universiteit Utrecht werken we samen aan een betere wereld. We willen een substantiële bijdrage leveren aan de samenleving, nu en in de toekomst. Dat is een bijzondere gedeelde missie, waar we ons als gezamenlijk team voor inzetten. Het ondersteunende personeel staat wetenschappelijk personeel met enthousiasme, oplossingsgerichtheid en vakbekwaamheid bij om samen de ambities van de universiteit waar te maken. Er is ruimte voor vernieuwing en persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het vermogen tot multidisciplinair samenwerken kenmerkt ons in Utrecht en helpt ons complexe vraagstukken vooruit te helpen.

Een greep uit het ontwikkelaanbod voor ondersteunend personeel:

  • Online training: Aan de slag met feedback
  • Training Intercultural Awareness
  • Training Timemanagement
  • Coaching
  • Management developmentprogramma's voor leidinggevenden.
  • Voor talentvolle medewerkers die de potentie hebben om leiding te geven en brede management- en beleidsfuncties te bekleden, is er een speciaal ontwikkelingstraject: het Netwerk OBP-talent (inlog vereist).

Medewerkers Universiteit Utrecht

Medewerkers van de universiteit vinden uitgebreide informatie over leertrajecten en professionele ontwikkeling in de Development Guide (inlog vereist) op intranet, onderdeel Ondersteunend en Beheerspersoneel (inlog vereist).

Ondersteunend universiteitspersoneel in overleg