Faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie

Nieuws Recht, Economie, Bestuur en Organisatie

Duikers en bouwvakkers installeren het plastic op het geraamte van de walvis
maandag 14 januari 2019
De Skyscraper walvis, die door de Universiteit Utrecht hierheen is gehaald, vraagt aandacht voor het afvalprobleem van plastic in zeeën en rivieren.
Juridisch Spreekuur Gedetineerden met Anne-Wil-Dijkstra (jurylid)
donderdag 10 januari 2019
Jury beloont studenten en medewerkers van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie, die via hun studie en werk impact hebben op de maatschappij.
woensdag 9 januari 2019
Nederland kan belangrijke lessen trekken uit de migratiepolitiek van Angela Merkel en de Israëlische cybersecurity-aanpak.
Gender
dinsdag 8 januari 2019
Deze speciale editie gaat over de effecten van genderregistratie en de mogelijkheden om dit gebruik te schrappen. Deadline voor indienen: 4 februari 2019.
Penitentiaire Inrichting Nieuwegein
woensdag 19 december 2018
Rechtenstudenten van de Universiteit Utrecht bezoeken elke week gevangenen in Nieuwegein en Nieuwersluis, om hen te helpen met juridische vragen.