Nieuws Recht, Economie, Bestuur en Organisatie

dinsdag 20 februari 2018
Negen van de zeventien Utrechtse studenten die afgelopen week deelnamen aan de Model United Nations in Harvard hebben een prijs hebben gewonnen.
© iStockphoto.com/Oleg Zabielin
dinsdag 20 februari 2018
De gemeente Amsterdam maakte fouten in de aanpak van radicalisering en terrorismebestrijding, concluderen onder meer Mirko Noordegraaf en Beatrice de Graaf.
Paul Verweel Sportfonds
maandag 19 februari 2018
Het naar voormalig hoogleraar Paul Verweel genoemde fonds wil bijdragen aan het toegankelijker maken van sport voor mensen die het minder breed hebben.
woensdag 14 februari 2018
In de nieuwste Europa-column stelt Ton van den Brink de volgende vraag: Mag je voor het Europese parlement vooral Natiestaatburgers of Europese burgers kiezen?
Leerlingen in een klas
dinsdag 13 februari 2018
In duo’s bezoeken de studenten middelbare scholen om leerlingen bij te brengen wat de invloed is van de Europese Unie op hun dagelijks leven.