Culturele evenementen

• Faculty Club - Midsummernight Party

tot
      Inspiratie, ontmoeting en livemuziek! Tijdens de jaarlijkse Midsummernight Party vieren we samen de kortste nacht van het jaar in de tuin van de Faculty Club.
    • Faculty Club - Book Club

tot
      Houd je van lezen én lijkt het je leuk om je gelezen boek te bespreken met gelijkgestemden, dan is de Faculty Book Club misschien iets voor jou.
    • AGAINST EXTINCTION: A Symposium, Festival, and Proposition

tot
      Op 29 juni vindt AGAINST EXTINCTION: A Symposium, Festival, and Proposition plaats. Het evenement onderzoekt hoe kunst vecht tegen vormen van uitsterven.
    • Faculty Club - Happy Hour 4th of July

tot
      Op donderdag 4 juli is het laatste Happy Hour van de Facult Club voor de zomersluiting. Kom nog een keer genieten van een drankje en een hapje voor de zomer echt van start gaat.
    • Toneelvoorstelling ‘Herinner ons’

tot
      ‘Herinner ons’ is een muzikale en poëtische voorstelling in De Oude Hortus, waarin verdwijnende natuur(verschijnselen) worden herdacht.