Nieuwsberichten Universiteit Utrecht

Afbeelding van vaccinatiespuiten
24 juli 2017
De vaccinatiegraad daalt in Nederland. Staat er een uitbraak van een epidemie voor de deur? Kijk de lezing van Roel Coutinho terug.
Antoine Buyse
18 juli 2017
Antoine Buyse: "Ik denk dat deze trend een soort wake-up call is."
studentenprijzen 2016-2017
18 juli 2017
Wat hebben nanostaafjes, taalles voor vluchtelingen en een festival op het Domplein met elkaar gemeen?
Dubrovnik
17 juli 2017
Als echte Game of Throne's fan moet je in Dubrovnik zijn geweest. Waarom is het bezoeken van fictieve plekken zo populair?
17 juli 2017
New in Utrecht Summer school's portfolio: Islamic Banking and Finance
EK Damesvoetbal 2017, Frank van Eekeren en Rutger de Kwaasteniet
14 juli 2017
Frank van Eekeren en Rutger de Kwaasteniet over de impact van grote sportevenementen en de toename van vrouwenvoetbal.
13 juli 2017
De Universiteit Utrecht is genomineerd voor de Global Teaching Excellence Award 2017.
13 juli 2017
De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) reikt een Rubicon Beurs uit aan vier wetenschappers die in Utrecht zijn gepromoveerd.
Botanic Gardens
13 juli 2017
Wie niet graag stilzit tijdens de zomer, is bij de Universiteit Utrecht aan het goede adres. Hier vindt u zeven tips waarmee u een uitdagende zomer beleeft.
7 juli 2017
De faculteit Diergeneeskunde staat op de tweede plaats van de nieuwe wereldwijde ranglijsten van ShanghaiRanking voor veterinary sciences.