• Studium Generale – Op reis: op zoek naar jezelf?

tot
      Waarom gaan we op zoek naar onszelf op reis? Met literatuurwetenschapper dr. Esther Op de Beek.
    • Winterborrel regionetwerk Den Haag

tot
      Het UU Alumninetwerk in Den Haag e.o. nodigt je uit voor een unieke winterborrel op donderdag 29 februari 2024 bij het Haagse Secrid, een bedrijf dat op sociaalverantwoordelijke wijze Cardprotectors maakt.
    • ‘Food in the Anthropocene’ door dr. Floor Haalboom

tot
      Meld je aan voor 'Voedsel in het Antropoceen' door dr. Floor Haalboom. Deze lezing gaat in op de geschiedenis van de industriële veehouderij, die cruciaal is voor het begrijpen van onze huidige voedselproblemen.
    • Talk over kansen(on)gelijkheid met UU-er prof. Gonneke Stevens

tot
      Op 29 februari spreekt sociaal wetenschapper prof. Gonneke Stevens over armoede en de impact daarvan.
    • Faculty Club Happy Hour Maart - Internationale Vrouwendag

tot
      Op donderdag 7 maart organiseren we een feestelijk Happy Hour dat dit keer in het teken staat van Internationale Vrouwendag.
    • Internationale Vrouwendag 2024

tot
      Op 8 maart vieren we Internationale Vrouwendag op de Universiteit Utrecht. Er zal een paneldiscussie zijn over algoritmes en we vieren het impactvolle werk van het ROSANNA Fonds.
    • 388e Dies Natalis

tot
      Op 26 maart 2024 viert de Universiteit Utrecht haar 388e verjaardag.
    • Faculty Club - Viering Perzisch Nieuwjaar Nowruz

tot
      Na het succes van vorig jaar, organiseren wij op donderdag 28 maart samen met de leerstoel Perzische en Iraanse Studies van de Universiteit Utrecht, het Perzische Nieuwjaar (Nowruz).
    • Breaking Science 2024 - heat 1

tot
      During the science communication competition, early-career researchers have just 3 minutes to pitch their research to an audience and panel of judges.
    • Breaking Science 2024 - heat 2