Faculteit Geesteswetenschappen

Nieuws Geesteswetenschappen

maandag 20 mei 2019
RTL Nieuws en het Belgische Nieuwsblad spraken met mediawetenschapper Dan Hassler-Forest over het success van de fantasy-serie.
© iStockphoto.com
maandag 20 mei 2019
Facebook-algoritmes en -medewerkers gaan 'artikelen van hogekwaliteit' selecteren die gebruikers zonder meer kunnen vertrouwen.
maandag 20 mei 2019
Voor het schrijven van het jubileumboek over Savannah Bay zoekt Marijke Huisman verhalen en herinneringen van klanten, relaties en/of (oud-)vrijwilligers.
The Floating Piers at the island of San Paolo, by Christo and Jeanne-Claude. Bron: Wikimedia/NewtonCourt
maandag 20 mei 2019
We spraken met Eva-Maria Troelenberg over de film en over de groeiende populariteit van de kunstdocumentaire in het algemeen.
maandag 20 mei 2019
Rosemarie Buikema sprak op NOS.nl over mannen in de geschiedenis die om verschillende redenen erkenning kregen die aan een vrouw toebehoort.

HUMmagazine

Bekijk voor meer nieuws- en agendaberichten over de faculteit Geesteswetenschappen het HUMmagazine.