Nieuws Geesteswetenschappen

#MeToo popup college
maandag 20 november 2017
Utrechtse wetenschappers uit verschillende disciplines gingen afgelopen vrijdag het debat aan over het verleden, heden en de toekomst van de #MeToo beweging
maandag 20 november 2017
Deze bundel gaat over de rol van ervaringen van falen in de alledaagse religiositeit van moslims en christenen op verschillende plekken in de wereld.
Winnares Emma Mojet met Arendo Joustra, hoofdredacteur Elsevier Weekblad (rechts) en Christian Melsen, voorzitter Vrienden van De Witt (links). Foto Peter Hilz
maandag 20 november 2017
Student Emma Mojet van de Universiteit Utrecht heeft de Elsevier Weekblad/Johan de Witt-scriptieprijs gewonnen.
Candlelight met Jan van Veen
vrijdag 17 november 2017
Al sinds 1967 worden gedichten van luisteraars voorgedragen op Candlelight radio. Maar wie zijn deze luisteraars eigenlijk? Dat onderzoekt Kila van der Starre.
Rote Armee Fraktion (RAF)
vrijdag 17 november 2017
Al een tijd wordt er gezocht naar drie voortvluchtige leden van de RAF, ook in Nederland. Jacco Pekelder werd erover geïnterviewd door Duitse radiozender NDR.

HUMmagazine

Bekijk voor meer nieuws- en agendaberichten over de faculteit Geesteswetenschappen het HUMmagazine.