Nieuws Geesteswetenschappen

Angela Merkel. Bron: Wikimedia Commons/Martin Rulsch
maandag 25 september 2017
Beatrice de Graaf en Jacco Pekelder waren in de media over de Duitse verkiezingen.
© iStockphoto.com/Oktay Ortakcioglu
vrijdag 22 september 2017
Nederlanders heten echte kaaskoppen te zijn, terwijl 65% wereldwijd lactose-intolerant is. Hoe is dat eigenlijk zo gekomen? Leonard Rutgers licht toe in het FD.
donderdag 21 september 2017
HEMA heeft bekendgemaakt geslachtsaanduidingen bij kinderkleding af te schaffen. Vijf wetenschappers praten mee over genderneutrale kleding.
Envelop met oude voedselbonnen
woensdag 20 september 2017
Hoogleraar Financiële Geschiedenis Oscar Gelderblom gaat samen met NTR op zoek naar oude financiële documenten bij Nederlanders 'op zolder'.
dinsdag 19 september 2017
In "Shakespeare Forever! Leven en mythe, werk en erfenis" schrijft Ton Hoenselaars op aanstekelijke wijze over een van de grootste auteurs ter wereld.

HUMmagazine

Bekijk voor meer nieuws- en agendaberichten over de faculteit Geesteswetenschappen het HUMmagazine.