Nieuws en Agenda

Nieuws Geesteswetenschappen

Universiteit van Nederland
vrijdag 17 februari 2017
13 december 2016 gaven Amr Ryad en Nina ter Laan college bij de Universiteit van Nederland over het thema 'islam'. De colleges zijn nu online terug te kijken.
Dr. Els Rose
vrijdag 17 februari 2017
Mediëvist dr. Els Rose heeft een Vici-beurs (NWO) van 1,5 miljoen euro ontvangen.
Bronislaw Geremek
vrijdag 17 februari 2017
De Geremek-lezing was een groot succes. De avond werd bezocht door Poolse en Nederlandse politici en natuurlijk studenten en medewerkers van de UU.
vrijdag 17 februari 2017
Onder redactie van Rolf Strootman brengt dit boek systematisch het sociaal-politieke en culturele geheugen van het Perzische rijk in kaart.
vrijdag 17 februari 2017
Dit boek biedt innovatief onderzoek over alle mogelijke interacties tussen literatuurwetenschap en cognitieve wetenschap. Onder redactie van Michael Burke

HUMmagazine

Bekijk voor meer nieuws- en agendaberichten over de faculteit Geesteswetenschappen het HUMmagazine.

Nieuws en Agenda