Bezoek de Faculty Club

Vanwege de coronamaatregelen is de Faculty Club gesloten. Mocht u een reservering hebben gemaakt, dan nemen wij contact met u op. 

Wij werken op de achtergrond door aan (online) programmering voor onze leden en zijn op zoek naar alternatieven voor ontmoeting. 

De meest actuele informatie over het coronavirus en de Universiteit Utrecht vindt u op de website van de universiteit. Houdt de website van de Faculty Club in de gaten voor nieuwe informatie over onze activiteiten.

We hopen u graag weer binnenkort in de Faculty Club te mogen verwelkomen! Voor vragen kunt u contact opnemen via e-mail

Meer informatie over Coronavirus
Faculty Club, de huiskamer van de universiteit

De Faculty Club (vereniging) van de Universiteit Utrecht is op 17 november 1998 opgericht als een centrale ontmoetingsplaats voor leden van de Utrechtse universitaire gemeenschap en haar (buitenlandse) gasten. 

De Faculty Club bevind zich in het ceremoniële en representatieve hart van de Universiteit Utrecht: het Academiegebouw. Een sfeervolle en karakteristieke locatie waar leden elke werkdag tussen 11.00 en 21.00 uur terechtkunnen voor een smaakvolle maaltijd met hun (buitenlandse) gasten of een borrel met collega's. Een plek waar live muziek, debatten en bijzondere bijeenkomsten elkaar afwisselen en waar u in de binnentuin of in de leeskamer de krant leest. Maar ook een plek voor een goed gesprek met een promotor of een uurtje opladen tussen twee afspraken in de stad. Een actieve programmacommissie draagt zorg voor de maandelijkse ontmoetingen, lezingen en bijzondere diners.

In het hart van het universitaire leven én in het hart van Utrecht.
 

  • Agenda

    Helaas zijn er momenteel geen evenementen van dit organisatieonderdeel of thema.

    RSS Lees meer