Bezoek de Faculty Club

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is de Faculty Club vanaf donderdag 15 oktober t/m donderdag 12 november gesloten. Mocht u een reservering hebben gemaakt in deze periode, dan nemen wij contact met u op. 

Wij werken op de achtergrond door aan (online) programmering voor onze leden en zijn op zoek naar alternatieven voor ontmoeting. 

De meest actuele informatie over het coronavirus en de Universiteit Utrecht vindt u op de website van de universiteit. Houdt de website van de Faculty Club in de gaten voor nieuwe informatie over onze activiteiten.

We wensen u voor nu het allerbeste en hopen u graag weer vanaf 13 november in de Faculty Club te mogen verwelkomen! Voor vragen kunt u contact opnemen via e-mail

Meer informatie over Coronavirus
Faculty Club, de huiskamer van de universiteit

De Faculty Club (vereniging) van de Universiteit Utrecht is op 17 november 1998 opgericht als een centrale ontmoetingsplaats voor leden van de Utrechtse universitaire gemeenschap en haar (buitenlandse) gasten. 

De Faculty Club bevind zich in het ceremoniële en representatieve hart van de Universiteit Utrecht: het Academiegebouw. Een sfeervolle en karakteristieke locatie waar leden elke werkdag tussen 11.00 en 21.00 uur terechtkunnen voor een smaakvolle maaltijd met hun (buitenlandse) gasten of een borrel met collega's. Een plek waar live muziek, debatten en bijzondere bijeenkomsten elkaar afwisselen en waar u in de binnentuin of in de leeskamer de krant leest. Maar ook een plek voor een goed gesprek met een promotor of een uurtje opladen tussen twee afspraken in de stad. Een actieve programmacommissie draagt zorg voor de maandelijkse ontmoetingen, lezingen en bijzondere diners.

In het hart van het universitaire leven én in het hart van Utrecht.