De Faculty Club is de centrale ontmoetingsplek voor alle alumni en medewerkers van de Universiteit Utrecht. Met sprankelende gastronomie, gezellige sociale activiteiten, inhoudelijke debatten en een inspirerende omgeving. Het is een plek waar de band met de universiteit onmiskenbaar is. Een plek waar livemuziek, debatavonden en bijzondere bijeenkomsten elkaar afwisselen en waar je culinair kunt genieten. Wees welkom.

Het is voorjaar in de Faculty Club

 
Het is
voorjaar

in de Faculty Club
 • In het bruisende hart van de universitaire community
Dineren in de Faculty Club

 
Schuif aan en geniet in de Faculty Club

Bekijk het menu

De Faculty Club van...

 • Portretfoto Ineke van Oosten

  Ineke van Oosten (voormalig bestuurslid)

  "Na twee jaar voorbereiding waren de contouren van de club helder: het moest een vereniging worden met betalende leden bestaande uit wetenschappers, ondersteunend personeel en alumni en met een clubhuis. De sfeer typeerden we als huiskamer van ‘voorname eenvoud’."
  De Faculty Club van Ineke
 • Portretfoto Sara Pot

  Sara Pot (bestuurslid)

  “Waarom ik fan ben van de Faculty Club? Natuurlijk omdat het de allerleukste en gezelligste club is van de Universiteit Utrecht! Het is een fijne plek om af te spreken, een hapje te eten met mijn vriend of collega’s te ontmoeten. En ik vind het altijd gezellig om bij te kletsen met barman Pieter."
  De Faculty Club van Sara
 • Portretfoto architect Jaap Dijkman

  Jaap Dijkman (architect)

  "We werken graag met staal en hout. Dat veroudert mooi, is niet zo kostbaar en sluit ook mooi aan bij de oude sfeer die Faculty Club uitstraalt. Je kan iets antieks van maken of je maakt er iets nieuws van, maar dan wel met respect voor het oude. Wij hebben voor dat laatste gekozen."
  De Faculty Club van Jaap
 • Portret Kim Donaldson, medewerker Univeristy College Utrecht en lid van de Faculty Club

  Kim Donaldson (medewerker UCU)

  "In de Verenigde Staten is de faculty club de spil van het sociale leven. De Utrechtse Faculty Club is ontzettend leuk, maar nog niet bij iedereen bekend. Dat is in de VS wel anders: daar hebben de faculty clubs een sterke verbinding met hun medewerkers en alumni."
  De Faculty Club van Kim