Adres en route

In het hart van het universitaire leven én in het hart van Utrecht! De Faculty Club vind je midden in de binnenstad van Utrecht. Een inspirerende locatie met een zonnig terras en een verborgen binnentuin waar je stijlvol kunt lunchen, borrelen of dineren in een historische ambiance. Kom langs voor een lekkere latte macchiato, ontdek onze culinaire en seizoensgebonden gerechten of geniet gewoon van een goed glas wijn bij onze open haard.

Adres

Faculty Club

Achter de Dom 7
3512 JN Utrecht

(030) 253 9910/9911

 

 

Routebeschrijvingen

Achter de Dom 7 Faculty Club
Faculty Club Achter de Dom 7

Openbaar vervoer

Vanaf Utrecht Centraal met bus 2, halte Domplein.
Plan de route met het openbaar vervoer.

Wandelroute vanaf Centraal Station (10 minuten)

Neem de uitgang rechts naar het Stationsplein en de taxistandplaats. Sla linksaf en steek de Catharijnesingel over naar de Mariaplaats. Loop via de Zadelstraat onder de Domtoren door naar het Domplein. Daar aangekomen de Domkerk voorbij lopen en de eerste straat rechts inslaan (Achter de Dom). De Faculty Club vindt u op nummer 7. Moet u in een van de zalen (Kanunnikenzaal, Sterrecamer of Torenkamer) van de Faculty Club zijn, dan loopt u even door tot nummer 7A.

Eigen vervoer

Een actuele routebeschrijving is te vinden op de routeplanner van de ANWB.

Parkeren

De dichtstbijzijnde parkeergarage is op de Springweg, op zo'n tien minuten loopafstand van de Faculty Club. Volg vanaf de snelweg de borden Centrum en vervolgens P Springweg (navigatie Strosteeg). Kies in de parkeergarage de uitgang Oudegracht en loop via de Strosteeg naar de Oudegracht. Steek de brug over en sla linksaf. Bij het Wed naar rechts, steek de Lange Nieuwstraat over en loop de Trans in. De eerste straat aan de linkerkant is Achter de Dom.

Toegang Faculty Club met UU Campuscard

Met een UU Campuscard kunnen onze leden toegang krijgen tot de Faculty Club. Leden die (nog) niet over een Campuscard beschikken, kunnen deze tijdens een regulier bezoek ophalen achter de bar. Werkt uw kaart (niet) meer? Bel dan gerust aan en meld het aan de bar. De Faculty Club is ook zonder Campuscard altijd toegankelijk voor onze leden! 

Faculty Club Achter de Dom 7