Lid worden

Huiskamer Faculty Club

De Faculty Club is het bruisende hart van de universitaire community. Hier komen onderzoekers, docenten en alumni samen om te lunchen, kennis te delen, inspiratie op te doen en te brainstormen. De Faculty Club is een inspirerende plek waar de band met de universiteit onmiskenbaar aanwezig is. We nodigen je van harte uit om lid te worden van de Utrechtse Faculty Club!

Wil je gewoon eens komen kijken en de sfeer proeven? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk de komende activiteiten in de agenda of stuur een mailtje naar facultyclub@uu.nl, dan zorgen wij ervoor dat je warm wordt verwelkomd.

Diversiteit leidt tot inspirerende ontmoetingen en nieuwe inzichten!

Faculty Club, clubmanager Sandy van Heerde
Sandy van Heerde
Manager Faculty Club

Over het lidmaatschap

Het lidmaatschap staat open voor:

  • Medewerkers van de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht
  • Alumni van de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht
  • Gepensioneerden die tot hun pensioen in dienst waren van de Universiteit Utrecht of het UMC Utrecht

Toegang tot andere Faculty Clubs

Het lidmaatschap van de Faculty Club geeft ook toegang tot een aantal andere Faculty Clubs in Nederland. Daarnaast ben je welkom bij internationale Faculty Clubs die zijn aangesloten bij de Association of Faculty Clubs International (AFCI) en bij Faculty Club The Graduate Union in Melbourne.

Contributie

Medewerkers en gepensioneerden van de universiteit krijgen het lidmaatschap aangeboden door het College van Bestuur. Zij betalen dus geen contributie.

Alumni en Vrienden van het Utrechts Universiteitsfonds betalen respectievelijk € 71,50,- en € 49,50 per kalenderjaar. Voor jonge alumni is er een speciaal tarief: zij betalen € 25,- in hun eerste jaar na afstuderen.

Voor organisaties

Maatschappelijke organisaties waarmee de Universiteit Utrecht binding heeft, kunnen op verzoek en na toestemming van het bestuur lid worden. Zij betalen een contributiebedrag van € 330,- per kalenderjaar. Mail naar: facultyclub@uu.nl

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Contact houden

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelen en onze activiteiten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Midsummernight Party Faculty Club
Tuin Faculty Club