Reserveren in de Faculty Club

Welkom in de Huiskamer van de Universiteit Utrecht! De Huiskamer is op alle werkdagen geopend van 11.00 uur tot 21.00 uur. Reserveer een tafel voor lunch, borrel of diner of wandel binnen voor een lekker drankje aan de bar. Wij hebben ook enkele werkplekken op de entresol en in de Leeskamer waar je rustig met een laptop en een heerlijke latte macchiato kunt zitten. Wandel gerust bij ons binnen en vraag naar de mogelijkheden.

Voor het maken van een reservering voor een lunch, borrel of diner in de Huiskamer of om bijzonderheden af te spreken, kun je na 11.00 uur bellen naar (030) 253 9910 of een reserveringsformulier invullen.

Reserveren

Uw aanvraag via reserveringsformulier of e-mail dient minimaal een dag voor uw bezoek bij ons binnen te zijn. Deze aanvraag is pas definitief als u een bevestiging heeft ontvangen.

Let op: indien u een aanvraag verstuurt op vrijdag, dan ontvangt u de bevestiging op de maandag daaropvolgend.

Huiskamer

Tel: (030) 253 9910 (na 11.00 uur)
 

Zaal reserveren

Wilt u met een gezelschap in een van de zalen lunchen of dineren, dan zijn er tal van mogelijkheden. Bij het reserveren van een zaal kunt u hiernaar vragen: bel (030) 253 8254 of mail reserveringen.academiegebouw@uu.nl. Voor meer informatie over de zalen en tarieven, bekijk de pagina Zaalhuur.

Wilt u een reservering maken voor een bijeenkomst van zakelijke aard of heeft u andere vragen? Neem dan contact op via info@vineyarduu.nl.

Contact houden

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelen en onze activiteiten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Toegang Faculty Club met Campuscard

Leden die nog niet over een Campuscard beschikken, kunnen deze tijdens een regulier bezoek ophalen achter de bar. Werkt uw kaart (niet) meer? Bel dan gerust aan en meld het aan de bar. De toegangsverlening door de XS-pas is komen te vervallen. De Faculty Club is uiteraard ook zonder Campuscard te bezoeken: wij vragen u in dat geval graag om aan te bellen Achter de Dom 7.   

Dineren in de Faculty Club