Menu en catering

Geniet midden in het historische centrum van Utrecht van een smaakvolle maaltijd met (buitenlandse) gasten of een gezellige borrel met collega's. In de keuken van de Faculty Club bereidt onze chef-kok dagelijks seizoensgebonden gerechten met een eigentijdse en creatieve twist. Kijk op onze menukaart voor de laatste creaties van onze chef. Voor een club special of een mooi glas wijn bij de haard zit je bij ons in de Huiskamer vanzelfsprekend goed. En onze borrelkaart omvat meer dan alleen bitterballen!

Menu

* Door gebruik van seizoensgebonden ingrediënten kunnen de prijzen fluctueren. Een dagschotel kost € 17,45 en een driegangenmenu € 34,50.

Fresh, local, organic, seasonal & sustainable

Naast de voorkeur voor verse, pure producten wordt uitsluitend gewerkt met seizoensgebonden menu’s en ingrediënten. Het team van chef-kok Niels is goed in wat wij noemen 'local globalisation', internationale gerechten gekookt in Utrecht mét lokale en/of Hollandse seizoensproducten. Een lokale wereldkeuken dus!

Cateraar

Vineyard Catering is de huiscateraar van de Faculty Club en het Academiegebouw.

 

Terras Faculty Club