Agenda

  • Faculty Club Happy Hour September met Summer Pubquiz en Pub Food

   tot
   We starten het academisch jaar met een Happy Hour met Summer Pubquiz. Het is bijna een traditie ... een Faculty Club Pubquiz. Dit keer testen we je kennis over ons ‘stadsie Utreg’. Uiteraard ben je ook van harte welkom om gewoon gezellig te komen borrelen, eten en/of de teams aan te moedigen!
  • 'This is our University' - Lecture series met Coen Teulings

   tot
   The Emergence of the State Monopoly of Violence after the Neolithic Revolution. Meld je aan voor de 'This is our University' - Lecture series met universiteitshoogleraar Coen Teulings.
  • Studium Generale - Russia’s power game

   tot
   Journalist Eelco Bosch van Rosenthal (NOS/NTR) neemt ons in een reeks interviews mee in de veranderingen in het mondiale machtsevenwicht. Vandaag staat Russia’s power game centraal. In samenwerking met Studium Generale bieden wij speciaal voor onze leden de mogelijkheid om voorafgaand aan het interview te dineren met interviewer en gastspreker.
  • Faculty Club Algemene Ledenvergadering

   tot
   Meld je aan voor de Algemene Ledenvergadering van de Faculty Club
  • Faculty Club Happy Hour Oktober

   tot
   Meld je aan voor het Happy Hour in Oktober dat in het teken staat van de Kinderboekenweek. Laat je verrassen door prachtige boeken, inspirerende schrijvers en de verhalen achter de successen.
  • Studium Generale - How China takes over

   tot
   Journalist Eelco Bosch van Rosenthal (NOS/NTR) neemt ons in een reeks interviews mee in de veranderingen in het mondiale machtsevenwicht. Vandaag staat China centraal. In samenwerking met Studium Generale bieden wij speciaal voor onze leden de mogelijkheid om voorafgaand aan het interview te dineren met interviewer en gastspreker.
  • Faculty Club Wijnproefavond

   tot
   Tijdens onze traditionele wijnproefavond testen we de wijnkennis van onze leden en kiezen we samen de huiswijnen voor het komende jaar. Goed gezelschap en een goed glas wijn: twee fijne ingrediënten voor een onvergetelijke avond.
  • Faculty Club Happy Hour November

   tot
   Meld je aan voor het Happy Hour in November!
  • Studium Generale - Europe's revival

   tot
   Journalist Eelco Bosch van Rosenthal (NOS/NTR) neemt ons in een reeks interviews mee in de veranderingen in het mondiale machtsevenwicht. Vandaag staat Europa centraal. In samenwerking met Studium Generale bieden wij speciaal voor onze leden de mogelijkheid om voorafgaand aan het interview te dineren met interviewer en gastspreker.
  • Faculty Club Wildavond

   tot
   Na het succes van voorgaande jaren organiseren we een wildavond met wild in meest brede zin van het woord, uiteraard vergezeld van heerlijke wijnen. 
  RSS
Huiskamer Faculty Club
Happy Hour in de Faculty Club