Agenda

  • Faculty Club Happy Hour Oktober

   tot
   Het Happy Hour van oktober staat in het teken van La Douce France met mooie Franse chansons, een heerlijke Frans kaasfondue en uiteraard Franse wijnen. Alle klassiekers op één avond: à table!
  • Faculty Club Happy Hour November

   tot
   Een hartverwarmend Happy Hour! Op donderdag 2 november trappen we onze verjaardagsmaand af met een feestelijke Happy Hour. De Happy Hours van de Faculty Club zijn maandelijkse muzikale ontmoetingen. Lekker (bij)praten onder genot van muziek, een drankje (halve prijs), borrelhapjes en een bijzonder programma.
  • Faculty Club Presentatie lustrumboek 25 jaar

   tot
   De rijke geschiedenis van het pand, de ervaringen van onze leden en de plannen voor de toekomst. Bijzondere verhalen die het verdienen om gebundeld te worden. Op dinsdag 7 november presenteren wij dan ook ons lustrumboek. Hier lees je meer over de geschiedenis, komen (voormalige) bestuursleden aan het woord, kijken leden terug op hun favoriete activiteiten en droomt de Rector Magnificus over een uitbreiding op het Utrecht Science Park.
  • De jaarlijkse Wijnproeverij

   tot
   Goed gezelschap en een goed glas wijn: twee fijne ingrediënten voor een onvergetelijke avond. Redenen genoeg om op donderdag 9 november onze traditionele wijnproeverij te organiseren.
  • Faculty Club - Lustrumlezing architect Jaap Dijkman

   tot
   Architect Jaap Dijkman begon na zijn studie bouwkunde aan de TU Delft als meubelmaker. Sinds 1984 heeft hij zijn eigen architectenbureau. De Faculty Club vroeg hem om het pand Achter de Dom geschikt te maken als universitaire ‘huiskamer’. Op maandag 13 november gaan we in gesprek met de architect over het proces en de ontwikkeling van de Faculty Club. De lezing wordt afgesloten met een feestelijk diner.
  • Faculty Club - Verjaardagsfeest

   tot
   Op woensdag 22 november sluiten we onze feestmaand af met een groot verjaardagsfeest. Nog een keer gezamenlijk proosten op de verjaardag van de leukste huiskamer van de Universiteit Utrecht. Een verrassende avond met een bijzonder thema, waar later over meer.
  • Faculty Club Happy Hour December

   tot
   Meld je nu al aan voor het muzikale Happy Hour December! De Happy Hours van de Faculty Club zijn maandelijkse muzikale ontmoetingen. Lekker (bij)praten onder genot van muziek, een drankje (halve prijs), borrelhapjes en een bijzonder programma.
  RSS
Huiskamer Faculty Club
Happy Hour in de Faculty Club