Agenda

  • Faculty Club Happy Hour Mei

   tot
   Op donderdag 2 mei organiseren we een Happy Hour in Zweedse sferen. Met het jaarlijkse Songfestival om de hoek, wordt het een avond vol muziek, plezier en natuurlijk de beste Eurovisiehits.
  • Algemene Ledenvergadering Faculty Club

   tot
   Wij nodigen alle leden graag uit voor de algemene ledenvergadering van de Faculty Club.
  • Faculty Club - Aspergediner 2024

   tot
   Na het succes van voorgaande jaren organiseren we weer een Aspergediner. Gezellig samen dineren, genieten van een goed gesprek en genieten van Franse muziek.
  • Filmavond 'Sprekende stenen' met Straatpoëziewandeling

   tot
   Documentairemaker Suzanne van Leendert maakte met hulp van UU-docent Kila van der Starre en studenten Nederlands de documentaire ‘Sprekende Stenen’ over de Utrechtse straatpoëzie. De film is op vrijdag 24 mei te zien in de Faculty Club.
  • Faculty Club - Trilogie van de Rechtsstaat deel 2

   tot
   De rechtsstaat en Europa – in aanloop naar de Europese verkiezingen. Tijdens deel 2 van de Trilogie van de rechtsstaat richten we onze aandacht op de rechtsstaat en Europa.
  • Faculty Club Happy Hour Juni met aansluitend Shared Dining diner

   tot
   Op donderdag 6 juni vormt de Faculty Club het festivalhart van de Sharing Days van de Universiteit Utrecht. Daarom organiseren we een extra feestelijk Happy Hour en kun je na afloop genieten van een diner met heerlijke gerechtjes, uiteraard shared dining.
  RSS
Huiskamer Faculty Club
Happy Hour in de Faculty Club