Faculty Club sweater

Al jaren droomt de Faculty Club van haar eigen merchandise-lijn. Het lustrumjaar is dan ook een uitgelezen moment om deze droom werkelijkheid te laten worden. Met veel plezier en een beetje trots presenteren we onze eigen Faculty Club sweater. Een heerlijke trui die je aan kunt doen op de bank, tijdens een Happy Hour óf voor een vergadering. 

De voor- en achterkant van de sweater van de Faculty Club

Vooralsnog is de trui verkrijgbaar in de maten S - XL en omdat we jarig zijn hebben we een speciale lustrumactie! Bestel je de trui voor eind november dan kost deze geen 34,95 euro, maar wel 25,00 euro. Wees er snel bij want op=op en er is een beperkte oplage beschikbaar.

Wil je de trui een keer passen? In september is er elke donderdagmiddag (vanaf 16:00 uur) de mogelijkheid om de verschillende maten te passen en jouw favoriet gelijk te bestellen.

Bestel hier jouw sweater

25 jaar Faculty Club

Er was eens in het hart van de Universiteit Utrecht én in het hart van het centrum van Utrecht… een huiskamer voor alle alumni en medewerkers van de Universiteit Utrecht en hun gasten. Al 25 jaar zijn we een inspirerende ontmoetingsplek met sprankelende gastronomie, waar gezellige sociale activiteiten en inhoudelijke debatten worden georganiseerd én waar met de zon genoten kan worden van de verborgen binnentuin. Dit jaar vieren we samen 25 jaar Faculty Club, onder de noemer “In het hart”. Wees welkom en vier mee!