Sharing Days

Jouw jaarlijkse feest voor de geest!

5 t/m 8 juni 2024

Beleef inspirerende talks, unieke stadstours door Utrecht, films met exclusief randprogramma en ontmoet oude studievrienden tijdens de Sharing Days.  Stel je eigen festivalprogramma samen en geniet van gratis activiteiten.

Programma

Eten & drinken

Picknick

Verwen jezelf tussen de activiteiten door met de heerlijkste hapjes en drankjes op een van onze festivallocaties. Ga jij voor een luxe borrelbox, een Shared Dinner of voor de picknickmand vol dagverse producten? Het kan allemaal!

Bekijk alle eet- en drinkopties

Steun de nieuwe generatie

Student

Tijdens de Sharing Days nodigen we je uit om weer even terug te keren naar de Universiteit Utrecht: om herinneringen op te halen maar ook om te zien wat de Universiteit vandaag de dag allemaal te bieden heeft, en een nieuwe generatie studenten te steunen. Daarom vragen we aandacht voor de nieuwe generatie denkers en vernieuwers, die we zo hard nodig hebben. Want wij gunnen iedereen een gelijke kans. Een gelijke kans om kritisch te leren denken, dromen waar te maken, en hopelijk ook ooit met weemoed terug te kijken op een onbezorgde studententijd. Met jouw donatie help je jonge mensen zonder financieel vangnet met het verwezenlijken van hun droom.

Gun de nieuwe generatie een zorgeloos studentenleven

University Dinner

Het Utrechts Universiteitsfonds organiseert op 7 juni het University Dinner. Een benefietgala in het Academiegebouw. Met als doel geld ophalen voor beurzen voor studenten. 


Over de Sharing Days

Elk jaar in juni vinden de Sharing Days plaats in Utrecht. Dit alumni evenement met festivalvibes biedt een bomvol programma met tal van activiteiten op het gebied van wetenschap, onderzoek, sport en cultuur. Verspreid over locaties op het Science Park en in het levendige centrum van Utrecht faciliteert het Alumni Office workshops, rondleidingen, masterclasses en andere festiviteiten, speciaal voor alle alumni van de Universiteit Utrecht.

Vragen over de Sharing Days?

Meest gestelde vragen

Bekijk hier een aantal mooie foto’s van ons festival de afgelopen jaren!

Sfeerimpressie