Programma 2024

De Sharing Days vinden plaats van woensdag 5 t/m zaterdag 8 juni. Boek hieronder gratis jouw favoriete activiteiten en stel je eigen festivalprogramma samen! Er worden ook activiteiten georganiseerd voor de alumni in het buitenland.

Bekijk het blokkenschema

Woensdag 5 juni

Alle actviteiten vinden plaats in en rondom de Botanische Tuinen, op het Utrecht Science Park. Hier vind je ook het gezellige festivalhart: dé plek om andere alumni te ontmoeten en neer te strijken met een luxe borrelbox.

Donderdag 6 juni

Alle activiteiten vinden plaats in de binnenstad van Utrecht. Breng ook een bezoek aan het fesitvalhart in de Faculty Club en ontmoet andere alumni tijdens de Happy Hour of het Shared Dining diner. 

Zaterdag 8 juni

Alle activiteiten vinden plaats in de binnenstad van Utrecht. Breng ook een bezoek aan het fesitvalhart in de Oude Hortus: de verborgen tuin van het Universiteitsmuseum Utrecht (UMU). Zoek een plekje in het gras of in de gezellige tent en geniet van een picknickmand vol lekkers.

Internationale bijeenkomsten

Speciaal voor onze internationale alumni geeft UU professor James Kennedy op 5 juni om 20.00 CET een online talk over de aanstaande Amerikaanse verkiezingen: “What if Trump wins?”. Onze alumni netwerken in Boston, Singapore en Jakarta komen in de dagen daarna bijeen om de talk gezamenlijk te bekijken, gevolgd door een netwerkborrel.