Nieuwsberichten Universiteit Utrecht

© iStockphoto.com/stockstudioX
20 juni 2019
Marcus Düwell spreek zich uit over de vraag of we morele plichten hebben ten opzichte van toekomstige generaties om iets aan klimaatverandering te doen.
migratiejongeren maken zelf een video
20 juni 2019
In 2018 vroegen 1225 minderjarigen asiel aan in Nederland. Hoe vergaat het hen en wat houdt ze bezig?
20 juni 2019
Nijboer ontwikkelde onder meer de virtuele supermarkt voor mensen met hersenletsel. Ze krijgt de prijs voor haar uitzonderlijk verdiensten als neuropsycholoog.
20 juni 2019
Vandaag presenteerden de Universiteit Utrecht en Rabobank een update over de Brede Welvaartsindicator (BWI) 2019.
kinderen in klaslokaal
19 juni 2019
De Universiteit Utrecht tekende op woensdagochtend 19 juni de samenwerkingsovereenkomst ‘PO partnerschap regio Utrecht’.
Robert Oosterbroek Walvis einde middag
18 juni 2019
De walvis wordt pas in de derde week van september afgebroken. De komst van Skyscraper werd mogelijk gemaakt door een groot aantal partners.
18 juni 2019
Het nieuwe vertragingsmodel maakt het mogelijk om op elk moment de kans te berekenen dat een ernstige verstoring optreedt.
18 juni 2019
Op 4 oktober staat het enige echte kunst- en wetenschapsfestival van Utrecht in het teken van verandering.
Bouwen aan maatschappelijke waarden - klein
18 juni 2019
Op 18 juni verschijnt 'Bouwen aan maatschappelijke waarden. Publiek-private samenwerking bij multifunctionele sportaccommodaties'.
Leon Euphraïm / unsplash.com
17 juni 2019
Minister Schouten introduceert maatregelen om kringlooplandbouw te stimuleren.