Nieuwsberichten Universiteit Utrecht

Zonnepanelen en windmolen
22 augustus 2019
Kiezen we voor de conventionele aanpak van CO2-opslag, biomassa en waterstof, of voor synthetische brandstoffen?
20 augustus 2019
Rutger Claassen en Anna Gerbrandy winnen ‘Outstanding Article Award of 2018’ voor hun artikel.
20 augustus 2019
Ontwikkelingsgeografen onderzoeken hoe de vestiging van migranten van buiten de EU kan bijdragen aan de leefbaarheid van krimpregio’s.
Studenten begeleiden scholieren tijdens scheikundepracticum
19 augustus 2019
Een prachtig initiatief dat ondersteuning verdient, vinden ook de vicedecanen van de Nederlandse bètafaculteiten.
handen wassen
15 augustus 2019
Advies: neem zelf een ontsmettingsmiddel mee naar een festival.