Nieuwsberichten Universiteit Utrecht

20 maart 2019
Hoogleraren van de Universiteit Utrecht stappen op woensdagochtend 27 maart in hun toga op de fiets naar verschillende basisscholen in Utrecht.
Afsluitdijk
19 maart 2019
Karlijn Landman, onderzoeker op het gebied van de waterschapsdemocratie, is kritisch op de manier waarop de waterschapsverkiezingen zijn ingericht.
19 maart 2019
Het Utrechts Stimuleringsfonds Onderwijs (USO) honoreert vijf faculteitsoverstijgende innovatieprojecten gericht op onderwijs.
19 maart 2019
Drie Utrechtse onderzoeksgroepen (UMC Utrecht en Universiteit Utrecht) krijgen in totaal 1,8 miljoen euro van Reuma Nederland.
Beatrice de Graaf bij De Wereld Draait Door
18 maart 2019
Terrorisme-expert Beatrice de Graaf zat maandagavond bij DWDD om duiding te geven naar aanleiding van het schietincident in Kanaleneiland in Utrecht.
Wapperende vlaggen met het logo van de Universiteit Utrecht
18 maart 2019
Informatie en updates van de Universiteit Utrecht over het schietincident Kanaleneiland van 18 maart 2019.
Europese Unie - © iStockphoto.com/dem10
18 maart 2019
De consortia die nog in de running zijn, hebben nu elk een miljoen euro toegekend gekregen om gedetailleerde plannen uit te werken.
Annie van Leerzem en haar vader
18 maart 2019
Johanna Alida van Leerzem liet haar vermogen, met een omvang van 1,2 miljoen euro, na aan de universiteit waar zij in de jaren vijftig geneeskunde studeerde.
14 maart 2019
Margot Koster, universitair hoofddocent bij de opleiding biologie, is door het ISO genomineerd voor de landelijke Docent van het Jaar verkiezing.