Faculteit Sociale Wetenschappen

Nieuws Sociale Wetenschappen

dinsdag 11 december 2018
Vicedecaan en hoogleraar cognitieve psychologie Susan te Pas wordt lid van de Onderwijsraad.
maandag 10 december 2018
Zo'n 400 kinderen die al langer dan vijf jaar in Nederland zijn, vallen buiten het kinderpardon. Een coalitie van wetenschappers: "Uitzetten is onverantwoord."
maandag 3 december 2018
Onderwijskundige en historicus dr. Bjorn Wansink: “De mate waarin je je met een onderwerp identificeert, bepaalt hoe makkelijk je mening verandert."
donderdag 29 november 2018
Martijn Oosterbaan gaat de komende vijf jaar onderzoek doen naar de relatie tussen religie en veiligheid in de megasteden Rio de Janeiro, Jakarta en Lagos.
woensdag 28 november 2018
Een kwart van de Nederlandse docenten heeft het afgelopen jaar te maken gehad met geweld, blijkt uit de ‘Rapportage Sociale veiligheid van docenten’.